Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Frontend developer

Zwolle
32-40 uur

Ons doel? Impact maken! Zowel nationaal als internationaal. Om te kunnen groeien zijn we op zoek naar uitbreiding van ons Web Frontend Development team in Zwolle.

Een loeistrak design en high performance. In de rol van web frontend developer wil je voor onze klanten kwaliteit. Een app of website is voor onze klanten het verlengstuk van de organisatie en van enorm strategisch belang. Jouw bijdrage hieraan is daarom onmisbaar. Als frontend developer draai je zelfstandig projecten. Je bekijkt zaken vanuit een gebruikersperspectief en bent actief bezig met het bijhouden van je kennis om zodoende de klanten van Move een nog betere dienstverlening te kunnen leveren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Ieder project binnen Move is anders en juist daarom is het belangrijk dat je zowel het team als de klant kunt adviseren over wat technisch de beste oplossing is en deze weet te realiseren. Je werkt in Agile klantteams en nauw samen met onze UX designers. Samen zorgen jullie voor een sublieme user experience van de websites.

Daarnaast beschik je over goede analytische vaardigheden, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat deadlines te halen. Hierin krijg jij de vrijheid die zelf te stellen en word jouw zelfstandigheid hierin juist toegejuicht.

Details

Plaatsingsdatum
02 feb 2023
Salaris range
-
Plaats
Zwolle
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur