Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Web developer

Heerlen
30-40 uur

Betawerk is een strategisch internetbureau gespecialiseerd in digitale oplossing voor overheid, zorg en wetenschap.

Werken bij Betawerk

Betawerk groeit! Meer dan ooit staan de fysieke en digitale wereld met elkaar in verbinding. Deze uitdaging vraagt om de juiste kennis, strategie en tools, maar vooral om de juiste mensen. Daarom zijn wij op zoek naar versterking.

Web developer

Wil jij meebouwen aan grote websites en apps die er écht toe doen? Kom dan werken in ons snelgroeiend team als web developer. Je mag direct beginnen: fulltime of parttime. Wat het beste bij jou past!

“Help jij mee de volgende prijs in de wacht te slepen”?

Dit ga je doen als web developer

Onze developers werken nauw samen, met elkaar en met front-end developers, om de wensen van opdrachtgevers te vertalen naar effectieve oplossingen. Je werkt bijvoorbeeld aan het inrichten van een CMS, het maken van API koppelingen of je zorgt ervoor dat een website voldoet aan de AVG (OWASP top 10) en toegankelijk is (WCAG 2.1). Je werkt voornamelijk met Drupal, Symfony en Vue en je hebt ervaring met verschillende programmeertalen zoals PHP en JavaScript. Als team zien jullie toe op de kwaliteit van de code en de veiligheid van data. Development-, staging- en productieomgevingen zijn gescheiden zodat je in alle rust kunt werken, bovendien krijg je veel vrijheid en heb je eigen verantwoordelijkheid je werk in te richten zodat je optimaal kunt werken.

Dit zijn de functie-eisen

Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in webdevelopment en bent in staat om onze techniek en werkwijze jezelf snel eigen te maken. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit van code en veiligheid van data en ben je resultaatgericht.

Dit bieden we jou

  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagend werk voor grote organisaties
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Hardware naar keuze
  • Leuke collega’s die je graag helpen te integreren bij Betawerk

Geïnteresseerd?

Lijkt je deze job wat? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Tim de Beijer via +31 45 574 11  81 of info@betawerk.nl.

Betawerk, campus

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Heerlen
Dienstverband
Baan
Aantal uren
30-40 uur