Senior Front-end Developer
Den Haag
40 uur

Full-service digital agency

Heb je een voorliefde voor front-end development? Ben jij iemand die eigen initiatief toont om problemen op te lossen met een onophoudelijke drive?

Samen met een team van vakidioten zijn jouw taken binnen Gracious  het bedenken, implementeren, opleveren en documenteren van kwalitatieve code. Met jouw praktijkervaring, humor en gezonde overtuigingskracht weet jij je collega’s optimaal te laten profiteren van de diverse mogelijkheden op het gebied van front-end development.

Wij zijn op zoek naar een ervaren Front-End Engineer met passie voor open source. Je kent de ins en outs van front-end design en development en loopt voor op de laatste ontwikkelingen en trends. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe platforms die van meerwaarde zijn.

Wij werken met.

Wie wij zoeken.

 • Je hebt minimaal (HBO) werk- en denkniveau;
 • Je hebt 3+ jaar relevante en professionele front-end ervaring;
 • Expert op het gebied van HTML(5), CSS(3) en Javascript
 • Je bent niet back-end schuw en je kent de basis coding principes;
 • Ervaring met het gebruik van SASS en/of SCSS;
 • Je hebt ervaring met responsive design en development;
 • Je hebt ervaring met het gebruik van en schrijven in ReactJS of andere JS frameworks, zoals VueJS;
 • Ervaring met agile development en versiebeheer (GIT);
 • Kennis van unit-, integration- en regression testing;
 • Je bent altijd op zoek naar nieuwe technieken, zoals headless apps, GraphQL en web components;
 • Probleemoplossend en goed ontwikkelt analytisch vermogen;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en/of Engels.

Wat wij bieden.

😎 awesome job. Dagelijks werken aan en werken voor awesome merken die mede dankzij jouw toekomstige inzet een plek winnen in onze prijzenkast.

💸 awesome salary. Een goed salaris, eventuele reiskosten-, onkostenvergoeding en een jaarlijks opleidingsbudget (fyi, we dragen het keurmerk ‘expert in talentontwikkeling’).

🍏 awesome gear. Je eigen Apple Macbook, Apple gear, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.

🥳 happy birthday. Naast 25 welverdiende vakantiedagen krijg je elke jaar 1 extra dag vrij op jouw verjaardag.

👶🏽 graceful baby. Bij gracious vinden we familie belangrijk, niet alleen je werkfamilie, maar uiteraard ook je eigen familie. Daarom krijgt de papa ook bij ons een extra weekje kraamverlof.

🚀 awesome place to work. Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, lan parties, periodieke massages en hover boards.

🏆 healthy place to work. Zaalvoetbal wedstrijden met collega’s, klanten en relaties, bootcamps, een volle fruitkist en mineraalwater (bruisend én stil) van de tap.

👵🏼 awesome retirement. Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.

Wie wij zijn.

Werken bij gracious betekent werken voor het leukste en snelst groeiende digital agency van Nederland. Klinkt als een privilege, nietwaar? Gracious biedt een afwisselende functie in een creatief en technisch team met enthousiaste collega’s in een prachtige kantoorvilla te Den Haag en binnenkort in Amsterdam. Daarnaast een passend salaris mét secundaire voorwaarden. Gracious biedt je een werksfeer waarin je voortdurend wordt uitgedaagd om beter te worden. Door het afwisselende werk wordt je elke dag geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen. Kortom, niet alleen wij worden er beter van, maar ook jij!

Er is binnen ons team ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Overtuig je collega’s op de werkvloer en zorg dat jouw idee niet bij een idee blijft. Getting things done and build awesome brands! Wij geloven in het delen van kennis. Aan jou de taak om je collega’s te inspireren. Naast al het harde werken, is er bij gracious ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Wij hechten heel veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Daarom organiseren wij elke maand onvergetelijke borrels en events. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over je lunch, want ook hier hebben wij aan gedacht.

 

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan
Einddatum
31-12-2020
Aantal uren
40 uur