Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Visual Designer

Zwolle
32-40 uur
Wat je gaat doen

Wij zijn Move, de leading mobile first agency van Nederland. Met kantoren in Amsterdam en Zwolle. Ons portfolio bevat spelbepalende klanten als Quintet Private Bank, G-Star, ENGIE, Rabobank, Timing, Univé, Ahold, SNS en internationale vliegvelden als die van Hong Kong en Dallas Fort Worth Airport.

Ons doel? Impact maken! Zowel nationaal als internationaal. Om te kunnen groeien zijn we op zoek naar uitbreiding van ons design team in Zwolle.

Move is op zoek naar een visual designer die ons helpt klanten omver te blazen met indrukwekkende visuele concepten en overtuigende presentaties. Iemand die binnen uitdagende projecten voor grote namen graag buiten de gebaande paden wandelt en daarmee onze interface design skills naar het volgende niveau brengt.

Concept design

In de functie van visual designer werk je samen met het sales en strategie team. Samen met onze strategen zet je indrukwekkende visuele concepten neer die de digitale producten van onze klanten naar het volgende niveau tillen.

Visual design

Je hebt een hoge kwaliteitsstandaard en een scherp oog voor visual design. Je bent in staat om bestaande merkidentiteiten op een verrassende manier door te vertalen naar interface designs op formaat mobile. En als je dan ook nog affiniteit hebt met motion design zijn dat bonuspunten.

Digitale producten

Je hebt passie voor digitaal design en mobile. Je hebt begrip en intuïtie voor gebruikersgedrag en als je de de ins en outs kent van de design guidelines voor iOS en Android is dat mooi meegenomen.

Inspireren en presenteren

Als visual designer ben je in staat collega’s en klanten te inspireren met jouw passie en skills op het gebied van design en weet je door jouw ervaring precies hoe je jouw werk moet overbrengen met overtuigende en aantrekkelijke presentaties.

Jouw rol in het team

Er is veel ruimte voor individuele groei, maar je bent vooral een teamspeler. Je weet dat samenwerken de grootste ambities waarmaakt. Zowel met mensen binnen als buiten jouw discipline. Jij maakt hen scherper, en zij jou. Je wordt onderdeel van het designteam van 7 en daarnaast werk je in projectteams nauw samen met sales, strategen, ontwikkelaars, delivery managers en klanten. De functie is bedoeld voor ons kantoor gevestigd in Zwolle. We zien je graag op ons kantoor en daarnaast heb je de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Voor sommige klanten werken we met een team op locatie.

Voordelen
  • Werken voor een mooi portfolio met nationale en internationale klanten
  • Persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding
  • Waanzinnig kantoor vlakbij station Zwolle
  • Company lunch? Borrel op vrijdag? Jaarlijkse uitjes en skiën? Doen we allemaal!
Wat je hebt
  • Jij hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring met design voor app, mobile en/of web
  • Jij hebt ervaring met ontwerptools als Sketch, Figma en de Adobe applicaties
  • Jij hebt een overtuigend en relevant portfolio met diverse projecten
  • Jij hebt HBO werk- en denkniveau en een relevante creatieve opleiding afgerond
  • Je woont in Nederland en spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Details

Plaatsingsdatum
24 nov 2022
Salaris range
-
Plaats
Zwolle
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur