Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Vacature Magento 2 back-end developer

Kampen
32-40 uur

Wij zijn Mooore Digital. Sinds 2009 vol gas op development (specialisme in Magento) en altijd vanuit een sterk UX design.

Schrik je nog wel eens wakker over Magento 1, heb je actuele kennis van Magento 2, kun je het waarderen om regelmatig open source te werken, een bijdrage te leveren aan de Magento community, partijen als Hyvä en hoop je nog weer een stap te zetten in je kennis over Magento 2 en wat daar allemaal bij komt kijken?

Stap dan nu uit die comfort-zone en ervaar dat een nieuwe plek enorm verfrissend kan werken! Wij zijn, zoals zoveel bureau’s, op zoek naar een gedreven Magento 2 developer en wij zijn bereid om een baan op maat te bieden. Bij ons staan de taken niet centraal, maar de mogelijke bijdrage is waar het bij ons om draait. Omgekeerd hopen wij, als Magento-specialisten, ook weer een hoop aan jou bij te dragen. Lees even verder en nodig jezelf bij voorkeur ook even uit voor een gesprek om erachter te komen wat een nieuwe baan voor jou kan inhouden.

Wie zijn wij dan precies?

Wij zijn Mooore Digital en je kunt ons kennen als gewaardeerd Magento bureau uit de regio Zwolle werkzaam voor een select gezelschap bekende en minder bekende klanten. Onze werkwijze steekt bijzonder in op kwaliteit en we richten ons bewust op een klein aantal klanten om ook sterk te werken aan doorontwikkeling en werken vanuit een roadmap.
Met onze PO’s en vaste manier van werken elimineren we ad hoc zaken, kunnen we goed in sprints werken en is goed backlog bepalen voor hoe we onze klanten bedienen.

We zijn een middelgroot professioneel team van designers, front-end developers en back-end developers, gespecialiseerd in E-commerce en Magento. Dit doen we met zo’n 20 man/vrouw en we laten onszelf graag aanvullen met een aantal goede partners op het gebied van online marketing, hosting en logistiek. We zitten op een prachtige centrale en uitstekend bereikbare plek in een heerlijk kantoor in Kampen met bijzonder gedreven collega’s, uitzicht op de IJssel, een speciaalbier-café op rol-afstand, en dat dan op 5 minuten loopafstand van het station, dichtbij Zwolle, Dronten, Emmeloord. 

Jezelf ontwikkelelen

Iedereen met een stevig stukje liefde voor Magento loopt al gauw met ons mee als teamlid om samen onze doelen te bereiken. Met elkaar vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren die boven de standaard ligt, we hanteren graag een eigen standaard en een belangrijk onderdeel van die standaard is dat kwaliteit hand in hand gaat met lol en ontspanning. Zo bereiken we onze resultaten graag, worden we door onze klanten gewaardeerd en ook vanuit de Magento community verdienen we met ons werk al een aantal jaar eervolle vermeldingen.

Ook je eigen ontwikkeling als professional staat bij ons erg centraal, zo kiezen we bijvoorbeeld bewust voor aangepaste sprinttijden, zodat je 25% van je tijd structureel overhoudt om bezig te zijn met de andere zaken die ook belangrijk zijn. Met diverse initiatieven binnen Mooore Digital staat kennis-overdracht ook sterk centraal in onze dagelijkse praktijk.

Wat zoeken wij?

Allereerst iemand met ervaring met Magento 2 en bij voorkeur deze kennis en kunde uitgedrukt in een certficering (geen vereiste, we weten gauw genoeg wat we aan elkaar hebben). Ten tweede vinden we een nieuwe collega met de drive en ambitie om beter te worden en anderen ook beter te maken, erg fijn. .

Waar mag je je mee bezig houden?

Heb je ervaring in project-matig werken, is scrum je niet onbekend en weet je hoe het is om direct voor toffe Magento-klanten te werken, dan is dat een groot pré.

Magento development is de hoofdzaak maar in die hoedanigheid kun je op een heel aantal manieren aan het werk zijn. Heb je ideeën over andere zaken; zoals de structuur van onze thema’s, ons gebruik van Docker of tips voor Laravel of app-development, etc., dan wordt je inbreng van harte gewaardeerd. Als Magento back-end developer is de ontwikkeling van maatwerk en integraties het belangrijkste werk, maar  performance-monitoring en -optimalisatie is eveneens een bijzonder belangrijk onderdeel van je dagelijks werk. Als je het interessant vindt, is het zeker een optie om met onze klanten maatwerk-ontwikkelingen bespreken, projecten vorm te geven en in het voortraject betrokken zijn.

De werkzaamheden voor deze baan hebben voornamelijk te maken met bovenstaande onderwerpen, maar het werk voer je altijd uit samen met je collega’s bij Mooore. Als collega vinden wij het fijn als je ook in staat bent om ons te reviewen en te verbeteren, dat kan middels een simpele review van een pull-request maar het kan ook meer de diepte ingaan middels sessies die je met je collega’s hebt om eens goed te filosoferen over achterliggende ideeën en visies op ontwikkeling.

Waarom bij ons aan de slag? Wat wij te bieden hebben:

 • Een bijzondere werkomgeving op een historische plek, 5 minuten van het centrale station in Kampen, 10 minuten van Zwolle (ook vanuit Flevoland of Friesland zijn we overigens meer dan uitstekend bereikbaar);
 • Uitgebreide gelegenheid voor eigen ontwikkeling;
 • De visie om te focussen op je talenten ipv taken;
 • Een prettige werksfeer met bijzonder leuke en gedreven collega’s;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, middels een goed salaris, reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, flexibiliteit in werktijden en meer;
 • Laptop van de zaak, keuze in Linux of Mac;
 • Eerst vrijblijvend kennismaken in plaats van solliciteren. Vrijdagmiddag staat altijd vrij geboekt voor dit soort kennismakingen.

Kom vooral langs om alle details eens door te nemen.

Wat wij vragen:

 • Ervaring met Magento back-end development, ervaring met Magento back-end development en ervaring met Magento back-end development! Je opleiding is ondergeschikt aan deze kennis, maar een opleiding informatica of applicatie-ontwikkeling helpt zeker mee.;
 • Ruime ervaring met PHP;
 • Uitgebreide kennis van MySQL/MariaDB. Kennis van Elasticsearch, MongoDB en Redis zijn uiteraard meer dan welkom.
 • Een uitstekende drive! Pro-activiteit, talent en skills zijn handig, maar drive is alles;
 • Taalbeheersing: de Nederlandse taal die spreek je goed en volledig;
 • PhpStorm, Git en het werken op Linux workstations of servers zijn je niet onbekend.

Als Magento back-end developer eens ergens anders aan de slag?

Stuur een korte maar krachtige motivatie en je c.v. naar aandeslag@mooore.nl of geef aan dat je gewoon graag eens komt kennismaking. Heb je nog vragen over deze vacature of zie je andere mogelijkheden om van toegevoegde waarde te zijn? Mail ons gerust of bel ons via 038-8200270 en vraag naar Tom of Laurens!

Details

Plaatsingsdatum
22 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Kampen
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur