Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Vacature lead back-end developer

Kampen
32-40 uur

Wij zijn Mooore Digital. Sinds 2009 vol gas op development (specialisme in Magento) en altijd vanuit een sterk UX design.

Wij zijn op zoek naar een door de wol geverfde developer die de kennis, kunde en energie heeft om onze development teams nog weer next level te brengen.

Zoek je een plek waar je én de vrijheid hebt om ideeën in te brengen, maar tegelijkertijd ook een plek met zeer kundige en ervaren collega’s die van wanten weten, dan ben je in ieder geval aan jezelf verplicht om even verder te lezen.

We zoeken niet persé een developer die precies in een bepaald technisch plaatje past doordat bijvoorbeeld Magento een vereiste is, maar we zoeken een developer met brede technische kennis en ervaring, met het talent om collega’s beter te maken en als het even kan er ook plezier uithaalt om ons technisch beleid verder te ontwikkelen en de visie op het technisch vlak te bewaken.

Wie zijn wij dan precies?

Je kunt ons kennen als gewaardeerd Magento bureau werkzaam voor een aantal bekende en minder bekende klanten. Wij zijn een mooi team van designers, front-end developers, back-end developers en product owners gespecialiseerd in E-commerce en Magento.

Tegelijkertijd doen we veel meer dan alleen Magento, werken we aan onze eigen interne systemen voor onze development workflow, ontwikkelen we extra applicaties middels Symfony, Laravel, etc. Gebruiken we tools en technieken als Vue, React, Warden, Docker en nog onvoorstelbaar veel meer. Dit doen we met een kleine 20 man en we laten onszelf graag aanvullen met een aantal goede partners op het gebied van online marketing, hosting en logistiek.

Met elkaar vinden we het belangrijk dat kwaliteit hand in hand gaat met lol en ontspanning. Zo bereiken we onze resultaten graag, worden we door onze klanten gewaardeerd en ook vanuit de Magento community verdienen we met ons werk al een aantal jaar eervolle vermeldingen.

Wat zoeken wij?

Dat hebben wij al min of meer aangeven, een m/v die met zijn/haar ervaring, kennis en kunde ons team versterkt en collega’s beter maakt.

Je houdt ervan om uit te zoomen en even die andere zienswijze aan de orde te brengen, je bent ook in staat om iemand even in de juiste richting te helpen of eens een paar sprints in een project mee te draaien en zo een goede eerste start verzorgd of juist impasses doorbreekt.

Een beetje kennis van scrum die heb je wel en anders heb je er op z’n minst ideeën over. Af en toe eens aanschuiven bij een vergadering om jouw zienswijze op de grotere lijnen of in te zetten koers is iets wat je gerust doet en een mogelijk project met de klant en stakeholders uitdiepen om de juiste keuzes te maken vind je altijd belangrijk.

Waar mag je je mee bezig houden?

PHP development is het voornaamste waarin ontwikkeld wordt, maar zoals gezegd worden er zeer veel technieken en tools gebruikt. Onze business is sterk ingezet op het bedienen van een klein aantal klanten en daarom zijn optimalisaties en development workflows ook een belangrijk aspect in ons werk.

In de veel voorkomende systemen die variëren van Magento tot WordPress tot Laravel tot Akeneo tot allerlei tools, zoals GTM, GA, Datatrics, Tweakwise, etc. die onze klanten gebruiken weet jij de weg en/of je collega’s op de juiste manier in te zetten.

Iedere klant heeft vanuit Mooore Digital een vast team dat op regelmatige basis en sprints werkt en het technisch landschap van deze klanten door en door kent. Jouw focus ligt het op het continue verbeteren van dit landschap en de teams die daaraan werken waarbij actief meewerken een belangrijke werkwijze is.

Naast dit dagelijkse werk krijg je meer dan gemiddelde tijd om uit te zoomen en over de materie heen te kijken. Zelfs als je in een sprint mee draait, wordt je tijd vrij gepland om die whole view goed te kunnen hebben. Dan kan het zijn dat je je wellicht met de werkwijze bemoeit, nieuwe technieken verkent of laat verkennen, de development workflows bijschaaft, etc., etc.

Waarom bij ons aan de slag? Wat wij te bieden hebben:

 • Een bijzondere werkomgeving op een historische plek, 5 minuten van het centrale station in Kampen, 10 minuten van Zwolle (ook vanuit Flevoland of Friesland zijn we overigens meer dan uitstekend bereikbaar);
 • Uitgebreide gelegenheid voor eigen ontwikkeling, waarbij je ook actief ondersteund wordt in de ontwikkeling van je niet technische vaardigheden;
 • De visie dat ontwikkeling een belangrijk onderdeel is van een inspirerende werkplek en collega’s zo stuk voor stuk een bovengemiddelde drive hebben zich te ontwikkelen ;
 • Een prettige werksfeer met bijzonder leuke en gedreven collega’s;
 • Een meer dan uitstekend salaris;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenopbouw
 • Flexibiliteit in werktijden en wel of niet op kantoor werken;
 • Een sterke laptop van het huis met de tools die jij nodig hebt;
 • Een fijne virtuele werkplek in onze Gather kantooromgeving voor als je thuis werkt;
 • Iedere vrijdagmiddag drinks and snacks van het huis in een inspirerende “kantoor-omgeving”;
 • De kans om zonder een officiële sollicitatie te hebben, gewoon eerst eens vrijblijvend kennis te maken. Op vrijdagmiddag kun je gewoon bij ons binnenlopen.

Ons werk doen we op een prachtige plek in een heerlijk kantoor met bijzonder lieve collega’s, uitzicht op de IJssel, een speciaalbier-café op rol-afstand, en dat dan op 5 minuten loopafstand van het station, dichtbij Zwolle, Dronten, Emmeloord. Momenteel werken we op de gekste plekken, dus ook de thuisbioscoop, de lekkere mancave, een ultra-zen yoga-zolder en wie weet waar meer zijn bespreekbare opties.

Wat wij vragen:

 • HBO werk- en denk-niveau;
 • Zeer ruime ervaring met web development;
 • Ervaring en kennis van Magento is geen vereiste, maar wel een behoorlijke pré;
 • Ervaring met dev-ops werkzaamheden is een pré;
 • Minimaal 5 jaar professionele ervaring als developer
 • Handigheid en kennis van veelgebruikte tools op het gebied van web- en software development.
 • Drive! Je hebt met je collega’s de absolute ambitie om aansprekende resultaten te boeken;
 • Affiniteit om voorop te lopen, initiatief te nemen, kartrekker te zijn en zo teams en collega’s elke dag weer sterker te maken.

Details

Plaatsingsdatum
25 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Kampen
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur