Vacature Elephant – Accountmanager Digital

32-40 uur
Onze toffe ambities bewerkstelligen we momenteel in een klein maar fijn team. Binnen ons bureau hangt een fijne en vooral geen formele werksfeer. Door nauw samen te werken, komen we tot gewenste resultaat. Waar nodig is, geven we elkaar feedback om ervoor te zorgen dat we tot dé oplossing komen. Dit doen we bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van corporate websites. 

 

Jij bent het aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten. Door middel van jouw kennis en ervaring ben jij in staat om concrete vragen te stellen om een moeilijk vraagstuk aan het licht te brengen. De combinatie van het vuur wat binnen je brandt, een flinke dosis overtuigingskracht en kennis zorgt ervoor dat jij jouw ideeën op een goed gevolg kan overbrengen aan de klant. Je zit vol energie, oplettend en weet de klant keer op keer te verrassen. 

 

Wat ga je doen als Accountmanager Digital?

 

Je gaat nieuwe leads opvolgen en vervolgens kwalificeren. Je bent bestaande relaties van Elephant aan het onderhouden. Daarnaast werk je proactief mee aan het uitbreiden van ons netwerk, zowel regionaal als landelijk.


 • Je werkt pitches/voorstellen uit samen met het team om uiteindelijk te presenteren met overtuiging en visie, zoals bijvoorbeeld een werken-bij website;
 • Je neemt de tijd op je te verdiepen in onze klanten;
 • Je hebt al een eigen netwerk die we samen kunnen omzetten tot toffe klussen; 

 

Waarom dit (n)iets voor jou is

 

 • Een afgeronde HBO-/WO-opleiding
 • Een flinke dosis overtuigingskracht
 • Minstens 2 jaar ervaring in een commerciële/adviserende rol;
 • Ervaring met het geven van pitches;
 • Een passie voor de wereld van digital & marketing
 • Een bestaand netwerk en bewezen targets
 • Je bent schriftelijk als mondeling ijzersterk;
 • Je bent ambitieus, resultaatgericht en je kunt goed plannen en organiseren

 

Je komt terecht in een gezellige en informele werksfeer. Je werkt in een hecht en gezellige team van 18 jonge ambitieuze professionals. Een leuke, uitdagende baan met veel ruimte voor jouw ideeën voor 36-40 uur per week. Je krijgt van ons een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je hebt een persoonlijk budget voor het bijwonen van events & trainingen. Alle benodigde tools om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. Je kan kiezen uit een NS business card of een auto van de zaak. Daarnaast dagelijks verse lunch met iedere week een gezellige borrel. 

 

Elephant maakt onderdeel uit van the HERD. Onder the HERD vallen momenteel twee agencies; Elephant en RAFT. RAFT is een online marketingbureau en is sinds juli aangesloten bij the HERD. Samen zijn we sinds kort verhuisd naar een nieuwe locatie. Deze locatie wordt de creatieve hotspot van Dordrecht en is binnen loopafstand van het centraal station van Dordrecht te vinden.

Details

Plaatsingsdatum
28 dec 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur