Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

UX/UI Designer

Amsterdam
Per week 32-40 uur

Wij zijn op zoek naar... jou?

Jij bent de centrale schakel

Vraagt iemand jou om een strategie te vertalen naar een user journey, dan verschijnt er een glimlach op je gezicht. Jij vindt het heerlijk om de spil te zijn tussen strategen, copywriters en ontwerpers, en maakt samen met jouw hechte team het liefst zoveel mogelijk opdrachtgevers blij.

Ben of ken jij die nieuwsgierige, zelfverzekerde en gedreven Medior UX/UI Designer die staat te popelen om de beste user experiences voor onze opdrachtgevers te visualiseren? Dan maken we heel graag kennis!

Wij zijn Greymen&Co

Van branding tot performance, van campagne tot website; wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met bijna 40 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk en willen daarom graag snel een of meer UX/UI Designers aan het team toevoegen. 

Wat jij gaat doen

Als UX/UI Designer ben jij een centrale schakel in projecten. Samen met het team van strategen, copywriters en ontwerpers, ga je aan de slag om de uitdagingen van onze klanten te begrijpen en bedenk je (visuele) oplossingen. Perfect is het nooit, maar je doet er alles aan om heel dicht in de buurt te komen. Jij stroopt je mouwen op voor het vertalen van een strategie naar een user journey. Dit gaat in één vloeiende beweging: van een logische flow naar de creatie van een feilloos visual design. De verantwoordelijkheid die jij krijgt binnen projecten, pak je met beide handen aan. Een belangrijke presentatie? Ons team van ervaren en gedreven designers staat altijd klaar om elkaar te supporten, dus ook jou! 

Wie wij zoeken

Heb jij deze kennis en ervaring in huis?

  • HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding.
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar aantoonbare werkervaring als ontwerper op verschillende projecten voor verschillende industrieën.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Je bent goed bekend met gangbare designtools zoals Sketch en de Adobe Suite.
  • Je bent nieuwsgierig en gedreven en wil je verder ontwikkelen als ontwerper.
  • Je weet de beste user experience voor een brede diversiteit aan doelgroepen te visualiseren.
  • Je bent zelfverzekerd, onafhankelijk, flexibel, ruimdenkend en een echte probleemoplosser.
  • Ervaring met animatie? Dat zouden wij heel tof vinden, maar is geen must.

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark, en gedeeltelijk vanuit huis. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij TrainMore aan de Amstelveenseweg, een NS-Businesscard, een Swapfiets van de zaak en Greymen&Co-goodies.

Overtuigd?

Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv en je portfolio naar alex@greymen.co. Wij nemen snel contact met je op.

Details

Plaatsingsdatum
03 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
Per week 32-40 uur