UX Designer / researcher

32-40 uur

wij ontwerpen en optimaliseren online verkoop

Combineer jij een analytische kijk op de wereld en een groot abstractievermogen met gevoel voor usability en verkoop? Krijg jij energie van gebruikersonderzoek, ontwerpen, verleidingsprincipes en het testen van prototypes? Dan ben jij op zoek naar Bikkelhart – en wij naar jou! Ontdek of deze vacature bij je past.

 

Wat ga je doen?

Espresso, cappuccino of gewoon zwarte koffie: bij Bikkelhart begint de dag vaak met een bakkie. Het is vandaag de laatste vrijdag van de maand, dat betekent tijd voor een Design Challenge met een potentiële klant! In duo’s brainstorm je en maak je schetsen op een van de grote whiteboard muren. Na een uur presenteren jullie het idee aan de klant en spar je samen over de mogelijkheden.

 

12:00, tijd voor de lunch! De vrijdag staat bij Bikkelhart beter bekend als TP Friday, vernoemd naar de populairste lunchoptie: Turkse pizza. Na de lunch en een kort potje tafelvoetbal is het tijd om weer aan de slag te gaan. Eerder deze week heb je voor een klant meegeholpen aan een usability onderzoek. Op basis van deze inzichten ga je de wireframes uitwerken. Je visuele designer buddy Jasper zit al op je te wachten.

De laatste twee uur maak je een prototype om het design nog meer tot leven te wekken. Voordat je gaat genieten van het weekend, plan je je uren voor volgende week in: je geeft een demo bij de klant en bespreekt met een CRO-collega de optimalisatiekansen voor verschillende landingspagina’s.

Wie zoeken we?

Iemand die gebruikersonderzoek graag van invloed laat zijn op positieve resultaten. Met een communicatief sterke, zelfverzekerde en analytisch scherpe persoonlijkheid verdien je bonuspunten. Krijg jij met je enthousiasme alle betrokkenen mee en overtref je met het eindresultaat graag de verwachtingen van opdrachtgevers? Ook dat is weer een bonuspuntje. We hechten veel waarde aan inzet, karakter en persoonlijkheid, maar vinden ook het volgende belangrijk:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent analytisch ingesteld, creatief, communicatief sterk en nieuwsgierig
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met design- en prototypingtools als Sketch, Figma, Adobe XD, InVision en Protopie
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het uitwerken van (high fidelity) wireframes, responsive/adaptive designs, prototyping en usability onderzoek
  • Kennis van MBTI, verleidingsprincipes en persuasive design is een pré

 

 

Details

Plaatsingsdatum
14 jan 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur