Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

UX Designer

Breda
32-40 uur
UX Designer
Als UX designer represent jij die gebruiker. Altijd. Overal. Ook als ze er niet bij is. Of misschien zelfs juist dan. Door jouw ongeremde nieuwsgierigheid begrijp je wat zij nodig heeft, waar ze vandaan komt en waar ze naartoe gaat. Zo ga je iedere dag het avontuur aan en pak je die rol als pionier.

32-40 uur · Breda / Hybride

Wat ga je doen bij Weekend als UX designer?
Jij gaat je vastbijten in de vraag van onze klant. Hierbij vertegenwoordig je uiteraard ook de behoefte van de eindgebruiker. Met jouw kennis breng je deze elementen samen tot een goed doordachte gebruikerservaring. Aan dit proces kun je zelfstandig invulling geven. Je doet onderzoek, voert gebruikerstesten uit en stelt de juiste vragen aan de klant en eigenlijk aan iedereen die op je pad komt. Alle waardevolle inzichten en input vertaal je soepel naar user flows, wireframes en prototypes. Daarbij bewaak je het overzicht en verlies je de details niet uit het oog.

Jij gaat met heldere en scherpe argumentatie jouw gedachtegang (of die van een eindgebruiker) goed overbrengen aan de klant en je teamgenoten. Want je komt terecht in een multidisciplinair creatief bureau, met strategen, art directors, designers, collega UX designers en vaak ook collega’s van andere agencies zoals online marketeers, CRO experts, developers of marketeers. Daarnaast krijg je er binnen Handpicked agencies nog 240 andere collega’s bij met een legio aan fantastische expertises. Die kan jij voeden met inhoudelijke feedback op usability, persuasion en conversie. Maar natuurlijk kan jij ook gebruik maken van de creativiteit, kennis en ervaring die zij hebben, want die hebben ze!

Wie ben jij?
Je bent een autoriteit op het gebied van UX; je hebt ruime kennis, kunde en ervaring en weet hiermee te inspireren en enthousiasmeren. Je hebt altijd het ultieme overzicht, ziet samenhang tussen werkprocessen en ziet wat er nodig is om deze te optimaliseren.

Je staat proactief in de wedstrijd, neemt initiatief en draagt mogelijke verbeteringen en vernieuwingen aan binnen jouw vakgebied of team. Door de rol die je hierin neem werkt dit proces ook de andere kant op: wanneer nodig ben je een coach en vraagbaak voor het team en sparringpartner voor de directie. Jouw visie wordt serieus genomen.

Je straalt deskundigheid uit, kan jezelf, het team en Weekend goed verkopen en weet op de juiste momenten de regie te pakken of deze juist aan anderen te gunnen in besprekingen met klanten en stakeholders.

Toch ben je overtuigd dat je nooit uitgeleerd bent; je bent altijd nieuwsgierig naar meer, beter of anders.

Je voelt je thuis op een plek waar er de vrijheid is om iets ‘nieuws’ te proberen. Maar je kan, door je analytische vermogen en sociale voelsprieten, goed inschatten wanneer een creatief experiment op zijn plek is of het misschien toch beter is om binnen de lijntjes te kleuren.

Jij hebt namelijk de flexibiliteit van Barbapapa. Maar je kunt in jezelf ook de stabiliteit en nauwkeurigheid vinden om wereldkampioen spijkerpoepen te worden. Hoe dan ook, kwaliteit staat altijd voorop.

Wat doen we bij Weekend Creative Agency?
We zijn niet alleen bijzonder gezellig (wat wil je, wanneer je altijd weekend hebt?), maar ook nog eens heel goed in wat we doen. Met een prijzenkast vol awards en prijzen, proberen we elke dag voor het beste creatieve werk te gaan.

We werken middelenvrij en dat doen we voor diverse klanten, van de ‘leanste’ start-ups tot de ‘meanste’ AAA-merken – zoals Stedin, Nespresso, Bruynzeel, Amphia Ziekenhuis, Eneco, Johnson & Johnson, Lamb Weston y mucho más. We werken regelmatig samen met onze homeboys en -girls binnen de Handpicked Agencies-groep op multidisciplinaire klantcases.

Dit mag je van ons verwachten…

  • Een ervaren en ambitieus creatief team, die staan te popelen om met je te sparren; jij kan van hen leren en zij natuurlijk van jou. We willen allemaal nog mooiere en effectievere campagnes en producten maken voor de tofste klanten;
  • Ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Een inspirerende werkplek in het creatieve hart van Breda, met uitstapjes naar onze collega’s in Eindhoven of Rotterdam;
  • De mogelijkheid om flexibel je werkweek in te delen, waarin jij zelf met je collega’s de verhouding tussen het thuis en op kantoor werken bepaalt;
  • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;
  • Een alleraardigste lunch vol variatie;
  • Heugelijke vrijdagmiddagborrels, legendarische feesten en toffe team activiteiten;
  • De mogelijkheid om 2x per week een bootcamp te volgen, die verzorgd wordt door een personal trainer;
  • Onbeperkte toegang tot coaching sessies van 25+ professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out, relaties, carrière en meer;
  • Reiskostenvergoeding als je buiten Breda woont en een prima pensioenregeling.

Het sollicitatieproces
Het proces bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek vindt plaats met Iris (Operations Director Weekend) en Amandine (Recruiter Handpicked agencies). Het tweede gesprek zal plaatsvinden met Dennis (Art Director Weekend), Rikkert (UX Designer Weekend) en Levin UX Designer Weekend), waarbij we wat dieper op de inhoud ingaan en waarbij je kennismaakt met collega UX designers.

We vinden het belangrijk dat je een beeld krijgt in wat voor omgeving en met welke mensen je komt te werken.

Klinkt goed? Hit the button, stuur je portfolio mee en solliciteer.
Dan komen we daarna snel bij je terug!

Heb je vooraf vragen over de inhoud van de functie? Mail ons dan naar careers@handpickedagencies.com. Liever persoonlijk? Mail naar Iris (Operations Director Weekend) via ibloem@weekend.tk of heb je vragen over het werken bij Handpicked Agencies, neemt contact op met onze Recruiter Amandine via 06-14339916.

Details

Plaatsingsdatum
21 jul 2022
Salaris range
-
Plaats
Breda
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur