Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

UX Designer

Zwolle
32-40 uur

Wij zijn op zoek naar een steengoede UX Designer. Een advocaat van de eindgebruiker die hun belangen perfect weet te combineren met die van onze klant. Jij legt het fundament voor digitale producten die écht impact maken. Hebben we je aandacht?

Afbeelding

Als UX designer werk je bij Move4Mobile aan een breed scala van digitale producten. Van zichtbare consumentgerichte apps van grote namen tot ‘backstage’ beheersystemen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. In elke fase van het proces speel jij als UX designer een belangrijke rol. Zo werk je samen met strategen en andere UXers om doelgroepen te onderzoeken, complexe bedrijfsprocessen in kaart te brengen, vette oplossingen te creëren en prototypes te valideren.

Daarnaast ben je regelmatig in projectteams te vinden waar je vanuit jouw rol als UX designer nauw betrokken bent bij de doorontwikkeling van digitale producten, zodat deze nóg meer impact kunnen maken voor eindgebruikers.

Dit ben jij

Jouw kwaliteitsstandaard ligt hoog, je hebt altijd de eindgebruiker in je achterhoofd en je weet met jouw werk te overtuigen door je analytische vaardigheden en kritische mindset. Jij overziet het totale plaatje, en verandert complexe problemen in simpele oplossingen. Tegelijkertijd weet je ook dat samenwerken de grootste ambities waar maakt. Je toont ownership en blijft rustig wanneer er een deadline nadert of er even geschakeld moet worden tussen projecten. En niet geheel onbelangrijk: je houdt net als wij van een goede vrijdagmiddagborrel en écht vette teamuitjes.

Boxes om te checken:

• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een relevante creatieve opleiding afgerond;
• Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring met design voor app en mobile, daarnaast eventueel web;
• Je hebt ervaring met ontwerptools als Sketch, Figma en/of Adobe Xd
• Je hebt een overtuigend en relevant portfolio met diverse projecten;

Bonuspunten als je de ins en outs kent van de design guidelines voor iOS en Android.

Jouw rol in het team

Er is veel ruimte voor individuele groei, maar je bent ook een teamspeler. Samenwerken doe je graag, zowel met mensen binnen als buiten jouw discipline. Jij maakt hen scherper, en zij jou. Je wordt onderdeel van het designteam en daarnaast werk je in projectteams nauw samen met strategen, ontwikkelaars, delivery managers en klanten. Jij staat achter je werk en weet dit overtuigend over te brengen naar het team door ze mee te nemen in je proces. Ook spar je graag met developers om samen tot een succesvol eindproduct te komen.

De functie is bedoeld voor ons kantoor gevestigd in Zwolle. We zien je graag op ons kantoor en daarnaast heb je de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Ook kan het voorkomen dat je met regelmaat op locatie bij onze klanten werkt.

Waarom je absoluut bij Move4Mobile wilt werken

Move4Mobile is de grootste Mobile Agency en een van de snelst groeiende digitale bureaus van Nederland. We zijn ambitieus, nuchter en houden van aanpakken. Met plezier naar je werk gaan staat bij ons op nummer één! We willen dat je in een inspirerende omgeving het maximale uit jezelf kunt halen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en heel veel fijne collega’s om kennis mee te delen. We werken hard en gaan alleen voor het beste resultaat. Daarnaast ga je mee met onze vette teamuitjes waar we altijd nog lang van nagenieten.

Oja, en natuurlijk hebben we goede arbeidsvoorwaarden: een goed salaris, pensioen, flexibele werktijden, laptop, telefoon, etc.

Het verhaal van een UI/UX Designer

Zijn wij op zoek naar jou?

Dan willen we dat heel graag weten. Mail je CV, porfolio en motivatie naar jobs@move4mobile.com. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Bel dan met onze Inhouse Recruiter Ilse: 06 59 823 892.

Voldoe je niet helemaal aan bovenstaand profiel maar ben je ervan overtuigd dat je bij ons past?

Ook dan horen we graag van je! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

Plaatsingsdatum
28 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Zwolle
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur