Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

UX Designer

Den Haag
128-160 uur
Ben jij een ervaren UX-designer die houdt van een veelzijdige baan? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Wij zijn namelijk op zoek naar een (medior) UX-designer die samen met andere designers, developers, creatieve strategen en online projectmanagers aan de slag gaat voor gave klanten: van Stichting ALS tot de Europese uitzendorganisatie Covebo en van de Gemeente Den Haag tot het Openbaar Ministerie. En dat allemaal aan de prachtige haven van Scheveningen! 

Over de rol
Als UX-designer bij DPI ben jij verantwoordelijk voor de vertaling van concepten en briefings naar aansprekende designs met de juiste interactie. Je bent verantwoordelijk voor het design van zowel het interactie- als het visuele ontwerp van online applicaties en het maken van prototypes.   

Je werkt vaak in teamvorm aan projecten, maar soms ben je ook alleen verantwoordelijk voor het ontwerp van een project. Je zet een concept neer voordat je begint met ontwerpen. Door het aanbrengen van structuur maak je duidelijk en inzichtelijk wat in een compleet ontwerp moet worden gerealiseerd.  

Tijdens het contact met klanten licht je jouw designs toe en presenteer je met passie en overtuiging. Je doet er daarbij alles aan om de doelstellingen van de klant te realiseren. 

Over jou 

  • Je hebt minimaal 2+ jaar ervaring 
  • Je hebt een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding
  • Je hebt passie voor het vak en bent up-to-date over UX-ontwikkelingen 
  • Je zoekt continu naar verbeteringen, het in kaart brengen en verbeteren van processen  
  • Je kunt voor het UX-gedeelte binnen een project de leiding pakken en de lijnen uitzetten 
  • Je kunt goed schakelen tussen verschillende projecten
  • Je hebt ervaring in het werken binnen een multidisciplinair team  
  • Je hebt ervaring met Figma 
  • Je bent een fijne gesprekspartner voor collega en klant
  • Je hebt ervaring met design systems (is een plus) 

Over ons 

Wij zijn een strategisch en creatief bureau en ontwikkelen merkpositioneringen, communicatiestrategieën, visuele identiteiten, interactieve opstellingen, complete websites. En nog veel meer. Altijd met een goed doordacht plan en een flinke dosis nieuwsgierigheid. Dit helpt ons onze klanten te betrekken en hun vraag en doelstelling beter te begrijpen. Zo werken we samen aan de beste oplossing waar zij evengoed een aandeel in hebben. Wat weer zorgt voor wederzijds vertrouwen en plezier in wat we doen.  

Vol trots werken we voor én met klanten als Rijksoverheid, TNO, Heijmans, Compass en Babboe. Op een toffe locatie in de haven van Scheveningen, samen met de architecten van Bint en communicatiebureau Zootz. Een veelzijdige club vol vakidioten, gamers, surfers, muzikanten, intellectuelen, puzzelaars, nerds, amateur koks, noem maar op. We zijn benieuwd naar jou. 

Details

Plaatsingsdatum
22 jun 2022
Salaris range
2500 - 3500
Plaats
Den Haag
Dienstverband
Baan
Aantal uren
128-160 uur