UX/CRO specialist

32 tot 40 uur per week uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

Ben jij een kei in het optimaliseren van websites van klanten op gebied van gebruikerservaring? Weet jij met de juiste ideeën en inzichten conversie optimalisaties te testen en middels UX design de journey van bezoekers op de websites zo optimaal mogelijk te laten zijn? Als UX/CRO specialist heb je een dynamische rol binnen ons Klantontwikkelteam. Lees snel verder wat deze dynamische rol precies inhoud!

Jouw missie als UX/CRO specialist

Als UX/CRO specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bewaren van een duidelijke visie en kader omtrent conversie-optimalisatie, User Experience en AB-testen voor onze klanten. Door het analyseren van data en door met een UX bril te kijken naar de webshops van onze klanten bespeur jij kansen om de gebruiksvriendelijkheid en/of conversies te verbeteren. Op basis van deze inzichten stel je een hypothese op welke je overlegt met de klant en uitwerkt in een (A-B) test. Deze test monitor je waarbij je ook de klant regelmatig op de hoogte houdt. Wanneer de test valide is laat je deze bouwen door development.

Meer lezen van deze vacature? Ga dan snel naar onze website via ‘bekijk vacature’ en wie weet drinken we binnenkort een virtueel kopje koffie of thee!

Details

Plaatsingsdatum
08 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 tot 40 uur per week