Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

UI/UX Specialist

Noordwijk
32-40 uur

Wil jij jouw design skills inzetten om innovatieve User Interfaces voor onze klanten te bouwen en hier vervolgens de usability van te testen? Lees hieronder of UI/UX Specialist bij je past.

Ik wil solliciteren

Wat breng je mee?

 • Passie voor het creëren van de beste user experience.
 • Je hebt 1-3 jaar relevante werkervaring.
 • BSc of MSc in Cognitieve Ergonomie, Interaction Design of Industrieel Ontwerpen.
 • Bekend met tools als Sketch, Figma en Invision.
 • Ervaring met wireframing, prototyping en usability testing.
 • Het spreken van Javascript, HTML/CSS is een pré.
 • Communicatief en initiatiefrijk.

Dit vind je leuk om te doen

 • Uitdaging aangaan om complexe features naar user friendly interface te vertalen.
 • Klanten meenemen in designkeuzes en zorgen dat jullie op dezelfde golflengte zitten.
 • In Scrum- en watervalverband werken.
 • Werken met sitemaps, customer journeys, user stories en interaction design.
 • Wensen van klanten naar concrete vervolgstappen vertalen.

Wat kun je van ons verwachten

Uiteraard een prima salaris en alle toeters en bellen die bij goed werkgeverschap horen. Maar net zo belangrijk is de omgeving die we bieden. Hoog op het duin met uitzicht over zee word je ondergedompeld in een gezond ambitieuze cultuur waar een divers team – qua leeftijd, ervaring en expertise – samen meters maakt. Je krijgt studietijd om je door te ontwikkelen, misschien wel in ons innovatielab. Evenwel geldt dat we niet zoveel met lineaire leerprocessen hebben. In onze veranderlijke wereld worden we allemaal doorlopend op de proef gesteld. We vertrouwen op elkaar, zoeken samen naar oplossingen en delen de kennis die we onderweg opdoen. Regelmatig blijven we na werktijd plakken om over de wildste projecten te praten.

Door het multidisciplinaire karakter van onze organisatie kijk je over de grenzen van je eigen domein. Je werkt samen met experts die jouw werkzaamheden van context voorzien. Je weet niet alleen wat je maakt, maar vooral ook waarom. Vind je groei belangrijk? Er is geen ontsnappen aan bij New Story.

New Story, het korte verhaal

Wij zijn Creative Marketing Engineers die elke dag aan vooruitgang werken. Wij geloven dat de groei van onze Newstorians vooruitloopt op de digitale evolutie van klanten. Ons team telt 70+ experts die je grofweg kunt opdelen in strategen, creatieven, marketeers, UX-ers en een multidisciplinaire groep ontwikkelaars. Samen maken we mooie dingen die werken. Dat zie je met name terug in de doorlopende ontwikkeling en groei van digitaal gedreven platformen.

Meer over New Story

We maken tijd

Graag leren we je persoonlijk kennen in een ontspannen gesprek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Je motivatie bespreken we het liefst met een kop koffie op kantoor. Dan pak je meteen de vibe van New Story mee.

Mail je CV naar Samantha den Boer via samantha@newstory.nl. Een link naar een up-to-date LinkedIn profiel rekenen we ook goed.

Details

Plaatsingsdatum
04 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Noordwijk
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur