UI/UX Designer
40 uur

We are Triple

WAT GA JE DOEN?

Als UI/UX Designer bij Triple kom je terecht in een team van 8 junior tot senior designers met skills in UX, UI, grafisch en concept ontwikkeling. In dit ijzersterke team breng jij skills op al deze gebieden, maar met een zwaartepunt op concept ontwikkeling. Je bent in staat een wens of briefing van een klant te vertalen naar overtuigend gevisualiseerde concepten voor apps, websites en digitale ecosystemen.

Je zult veel klantcontact hebben om de behoeftes te achterhalen (o.a. middels workshops) en te inspireren met jouw concepten en designs. Dit doe je voor zowel web- als mobile. Je maakt goede keynote presentaties en presenteer je deze in een onderbouwde, sterke pitch. Naturlijk heb je voor dit alles ook goede UX en UI skills nodig. In de samenwerking met het team ontwerp je mee, maar je bewaakt ook de overkoepelde visie, en de kwaliteit.

Enkele van jouw andere taken:

  • De leiding nemen in creatieve en strategische workshops.
  • Samen met klanten bepalen welke producten ze nodig hebben, gebaseerd op hun wensen, maar ook jouw sterke visie op de digitale wereld en design.
  • De producten tot leven brengen samen met het team.
  • Incidentele klusjes op het gebied van marketingmateriaal, maken van sales decks, etc.

WIE ZOEKEN WIJ?

We verwachten dat je een visie en mening hebt over het digitale landschap. Je staat open voor discussie en veranderingen wanneer nieuwe ideeën worden aangedragen of dat je zelf komt met nieuwe ideeën. Je hebt een sterk esthetisch oog, en beschikt daarnaast over een dosis energie die het team en de klant enthousiast maakt.

Je heb genoeg ervaring met ontwerpen van digitale producten, en kunt andere hierin dus op scherp stellen en van feedback voorzien. Je hebt een innovatief karakter, waardoor je niet bang bent om speelse, kleurrijke designs te maken. Is jouw stijl louter functioneel en zakelijk? Dan is dit niet je rol.

Je bent in staat om zelfstandig je verantwoordelijkheden uit te voeren binnen een team, andere designers te begeleiden in het implementeren van concepten, en klanten en developers mee te nemen in je visie. Je hebt een sterk portfolio waar dit uit blijkt.

WELKE SKILLS NEEM JE MEE?

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van design;
  • Tenminste 5+ jaar werkervaring;
  • Aantoonbare (werk-) ervaring met zowel web- als mobile design.
  • Sterke communicatieve vaardigheden (zowel visueel als verbaal);

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van Video, Back-end, Front-end en Mobile Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, UX/UI Design, Strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 190’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

Details

Plaatsingsdatum
22 sep 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur