Test Engineer
Utrecht
32-40 uur

Als test engineer moet je verschillende petten op kunnen hebben. Je moet denken als de eindgebruiker, het project kunnen begrijpen als een programmeur en kunnen analyseren op resultaten als een forensisch onderzoeker. Mocht jij al die petten kunnen dragen met stijl, dan is Lab Digital de ideale plek met de ideale baan voor jou.

32-40 UUR P/WEEK· UTRECHT, THE NETHERLANDS


Over jou

Een talentvolle Test Engineer is de poortwachter tussen het digitale product en de opdrachtgever.

Geen detail blijft onopgemerkt en er slipt geen foutje tussendoor. Goede Test Engineers begrijpen dat de combinatie van handmatig en geautomatiseerd testen, hetgeen is wat moet gebeuren om tot een product (als een website of mobiele app) te komen van de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat ze ervaring hebben met tools als Postman, Selenium en/of een vergelijkbare tool. Het betekent ook dat er basiskennis van programmeren nodig is, om het project van buiten, maar ook van binnen te kennen.

Testen gaat over het algemeen om de zoektocht naar problemen, maar ook zeker over het denken in oplossingen. Er wordt gewerkt in alle devices en browsers en advies gegeven aan het team over sprintplanningen en testautomatisering.

Als goede tester zoekt voortdurend uitdaging om te leren hoe nieuwe technieken geïmplementeerd kunnen worden, zodat in kwaliteit gegarandeerd kan blijven worden en ontwikkelaars worden uitgedaagd om het beste werk te produceren.

Voor op maat gemaakte, digitale producten zoals die van Lab Digital, is er een Test Engineer nodig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast moet hij of zij zelfstandig kunnen werken, om ervoor te zorgen dat kwaliteit van het begin tot het eind bewaakt blijft.


Wat meer detail

Als jij het gevoel hebt dat je het oog voor detail hebt en de ervaring, dan zijn dit de onderwerpen waar het binnen deze rol om gaat;

  • 3+ jaar ervaring met het testen van hoogstaande digitale projecten
  • Ervaring met test automation
  • Ervaring met Scrum en Agile werken
  • Een oog voor design en gevoel voor UX
  • Opstaan om nog verder te groeien binnen je vakgebied

Het is verder belangrijk dat je je goed voelt in een omgeving waar verschillende teams ook verschillende producten ontwikkelen. Van front-end, single-page apps tot complexe e-commerce omgevingen. Daarnaast zou je moeten genieten van de uitdaging om te werken met verschillende soorten mensen binnen verschillende teams. Het is dus een dikke plus als je ook een leuk persoon bent.


Over ons

Ondanks dat Lab Digital een jong bedrijf is, hebben we een portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Denk hierbij aan bedrijven als Heineken, Liander, Toyota, Innogy, Canon en Pon, maar we zijn ook betrokken bij verschillende nieuwe startups. Samen met hen zijn wij in de afgelopen vier jaar gegroeid tot 40 medewerkers.

Wij zien de mensen die voor ons werken als onze belangrijkste asset. Onze missie is dan ook om iedereen binnen Lab Digital te laten groeien. Wanneer iedereen de mogelijkheid krijgt om te groeien, zal dit leiden tot enthousiaste medewerkers en uiteindelijk ook voor de groei van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn samen met onze opdrachtgevers de sleutel tot ons (verdere) succes.

Bij Lab Digital staat teamwork centraal in alles wat we doen. Elk onafhankelijk team is gevestigd in Utrecht en werkt aan bestaande en nieuwe projecten. Wij geloven dat met de juiste ondersteuning kleine, onafhankelijke teams betere resultaten behalen. Deze manier van werken zorgt er volgens on voor dat mensen verantwoordelijkheid nemen en groeien in hun carrière.

Al onze klanten zijn uniek, dus besteden we veel aan elke samenwerking. Voor elke klant bouwen en runnen we creatieve, end-to-end digitale producten die net zo uniek zijn als zij. Van de visie tot het ontwerp tot de ontwikkeling tot de implementatie, de ervaringen die we creëren zijn op maat gemaakt en gebouwd om lang mee te gaan. Onze relatie met onze klanten eindigt niet bij livegang; we runnen de producten die we maken en blijven ze meten en optimaliseren. Hierdoor wordt onze samenwerking sterker en blijven onze opdrachtgevers groeien.


Wat wij bieden

Wat wij de juist kandiaat kunnen bieden? Dit is de basis:

  • Een goed salaris en een onkostenvergoeding
  • Interessante en uitdagende projecten die aansluiten bij jouw ambitie
  • Een gunstige pensioenregeling
  • Alle uitrusting die je nodig hebt om je werk goed te doen – zonder compromissen

Er zijn daarnaast andere voordelen, zoals; een volle koelkast, een smakelijke lunch (tegen een kleine vergoeding), goede koffie en je zal flexibel kunnen werken.

Boven dit alles, staat Lab Digital ook voor jou klaar. We luisteren naar je, nemen je behoeften en wensen serieus en we zullen je helpen om je professioneel te laten groeien. Wil je een professionele cursus volgen die jou (en onze klanten) helpt in ontwikkeling, dan doen wij mee. Wil je evenementen en conferenties met het team bezoeken? Dat doen we al. Wil je praten over hoe dingen beter kunnen worden gedaan? We zijn er om er wat mee te doen. Wil je deel uitmaken van een organisatie die actief is in de Open Source-community? Bekijk onze GitHub op https://github.com/labd/ of onze blog https://blog.labdigital.nl/ .

Dus als je een test engineer bent die de kans wil krijgen om te groeien, dan is het misschien tijd om je aan te sluiten bij een bedrijf dat waarde hecht aan wat je doet en je helpt jouw doelen te bereiken.

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan
Einddatum
31-12-2021
Aantal uren
32-40 uur