Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

QA Engineer

40 uur

We are Triple

WAT GA JE DOEN?

Als QA Engineer bij Triple ben jij de persoon die de kwaliteit van de mooiste producten van Nederland mag waarborgen. Je komt in een speelse omgeving terecht waar je aan verschillende projecten gaat werken, waaronder de My Vodafone en citizenM app. Je bent verantwoordelijk voor het automatiseren van test cases met WebddriverIO voor zowel Selenium als Appium en test daarnaast nieuwe functionaliteiten welke worden opgeleverd door de ontwikkelaars waar je nauw mee samen werkt.

We gebruiken binnen Triple WebdriverIO voor de automation. Daarnaast maken we gebruik van Jira, Azure DevOps en andere handige tools. We werken graag in Agile teams aan onze projecten, waarbij je als tester snel en gemakkelijk kunt schakelen met zowel design als development.

WIE ZOEKEN WE?

We zijn opzoek naar een QA Engineer met een grote passie voor software en je bent een echte teamspeler. Bij het vinden van een bug zorg jij ervoor dat deze bug duidelijk wordt gelogd middels een reproduceerbaar, beschreven procedure en dat deze procedure bekend is bij de ontwikkelaars, zodat deze opgelost kunnen worden. Je denkt in (nieuwe) mogelijkheden om ons QA-team naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast ben je stressbestendig en kan je snel schakelen tussen verschillende projecten. Als tester ben je vaak onderdeel van een scrum-team en moet je in staat zijn om samen te kunnen werken met andere disciplines en ben je communicatief vaardig. Je beheerst uiteraard de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door het bijwonen van conferenties kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met agile/scrum methode;
  • Ervaring in het testen van websites en app;
  • Je kunt zelfstandig werken aan meerdere projecten in een scrumteam;
  • Ervaring met automatisch testen middels Selenium of Appium;
  • Pre: In het bezit van het ISTQB test certificaat

WAT BIEDEN WIJ?

🌎Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🎮Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻De beste en snelste laptop van het moment

🚂Reiskostenvergoeding

🍏Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van Video, Back-end, Front-end en Mobile Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, UX/UI Design, Strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 190’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.

Details

Plaatsingsdatum
13 jan 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur