Technical recruiter
32-40 uur

A happy place for nerds

Zoek je een mix van werving en strategie? En weet jij de allerbeste engineers van Nederland te vinden? Wij hebben een vacature voor een Technical recruiter!

We zien ons werk graag als een kunst, een wetenschap en een ambacht. We zoeken iemand die dat met recruitment heeft. Iemand die de techmarkt snapt en met arbeidsmarktdata en slimme inzichten voor wilde plannen en een succesvolle wervingsaanpak zorgt. We kijken naar jou voor inspiratie. Hoe etaleren we Q42 optimaal? Hoe vinden we de beste engineers in de arbeidsmarkt? Hoe maken we het sollicitatieproces zo tof mogelijk voor kandidaten?

Op dit moment pakken engineers dit allemaal zelf op, inclusief de verschillende sollicitatiegesprekken. We zijn eerlijk gezegd dan ook een beetje wars van recruiters. 😉 We hebben zelf duidelijke ideeën over hoe we sollicitanten willen benaderen. En we proberen ons sollicitatieproces steeds te verbeteren.

Er staan dus bij wijze van spreken tachtig teamgenoten voor je klaar. Zes daarvan houden zich intensiever bezig met werving en het sollicitatieproces. Er is echter geen Head of people of een Talent acquisition specialist binnen Q42. De functie van Technical recruiter is dan ook nieuw.

Het is een rol die je voor een groot deel zelf kunt invullen vanuit jouw expertise. We zoeken iemand die zelf initiatieven neemt. Iemand die werving naar een nóg hoger niveau weet te tillen, en stuurt op kwaliteit. We willen namelijk samenwerken met de allerbeste engineers van Nederland, en zorgen dat die heel lang bij ons blijven.

Details

Plaatsingsdatum
20 jun 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur