Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Tech Lead

Alkmaar
32-40 uur

Wij zijn Triple

Wil jij de verbinding zijn tussen de klant en onze developers. Lijkt het jou leuk om zowel development, projectmanagement als scrummaster taken op te pakken voor klanten als NLZIET & citizenM? Bij Triple zijn we op zoek naar een Tech Lead om ons team te versterken.

Wat ga je doen?
Als Tech Lead bij Triple ben jij de eerste schakel in de communicatie naar de Product Owner (vanuit de klant) en de vertaling naar de werkzaamheden voor jouw teamleden. Samen met onze Architecten stem je de kaders af. Welke tech gaan we gebruiken? Wat zijn de informatiestromen en welke requirements liggen er? Het is aan jou om dit te vertalen naar het (development-) team.

Je werkt gemiddeld aan twee projecten tegelijkertijd en ben je nauw betrokken bij de operatie. Je zorgt ervoor dat de verschillende competenties op elkaar afgestemd zijn. Je ondersteunt de teamleden en zorgt ervoor dat de werkzaamheden helder zijn. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

 • Optimaliseren van draaiende en opstartende projecten.
  Je signaleert tijdig en stuurt aan om verbeteringen in jouw projecten door te voeren. Je bent een mentor voor de overige teamleden en je helpt bij de verdere ontwikkeling van projecten.
 • De scope helder krijgen.
  Je bent verantwoordelijk en actief betrokken in de refinement van de werkzaamheden. Daarom ben je kritisch en stel je de waarom-vraag regelmatig. Tevens heb je het inzicht om edge cases vooraf in kaart te brengen.
 • Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit.
  Je houdt jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op development en draagt verbeterpunten aan.
 • Sparringpartner zijn voor de projectmanager & product owner.
  Je beantwoordt (technische) vragen en identificeert de verantwoordelijkheden van de verschillende stakeholders. Vanuit je ervaring ben je in staat om vanuit de techniek prioriteiten te bepalen.
 • Het verbeteren van het team.
  Je bent graag bezig met het verbeteren van processen en je hebt een kritisch oog voor ineffeciente processen. Je geeft jouw feedback op een positieve en opbouwende manier.
Wie zoeken wij?

Als persoon ben je doortastend en op zoek naar de juiste oplossing voor de juiste vraag. Uiteraard doe je dit door in gesprek te gaan met alle stakeholders en jouw team. Je bent ook echt onderdeel van het team en bent verantwoordelijk voor het doorhakken van knopen van technische vraagstukken. In deze rol communiceer je met verschillende stakeholders en daarom verwachten we dat je verbaal sterk bent.

Daarnaast heb je een passie voor technologie. Daar bedoelen we mee dat je niet alle ins & outs hoeft te weten van alle technieken, maar wel genoeg ervaring hebt om te snappen hoe IT werkt. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelingen en te groeien. Je geeft, gevraagd en ongevraagd, jouw advies en staat open voor de meningen van anderen.

Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.

Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.

Waarom wij bij Triple werken?

 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
 • Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.
 • Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.
 • Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?
 • Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.
 • En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Vereisten

Wij zoeken iemand die:

 • Tenminste HBO werk- en denkniveau heeft;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als developer in grotere complexe projecten;
 • Ervaring als Tech Lead is mooi meegenomen;
 • Ervaring met zowel backend als frontend is een pré;
 • Natuurlijk spreek en schrijf je zonder moeite in het Nederlands en Engels.

Details

Plaatsingsdatum
02 mrt 2023
Salaris range
-
Plaats
Alkmaar
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur