Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Teamlead .Net Development

Alkmaar
32-40 uur

Wij zijn Triple

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Bij Triple zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren Teamlead .NET Developer om ons competentieteam te versterken. Als Teamlead ben je niet alleen een technische expert, maar ook een meewerkend voorman die gedreven is om zowel je team als projecten naar nieuwe hoogten te tillen. We bieden je de kans om je technische expertise te combineren met leiderschap, coaching en teamontwikkeling.

Wat ga je doen?

Binnen deze uitdagende rol begrijpen we dat je als Teamlead .NET Developer het verschil wilt maken in de projecten waaraan je werkt. We geven je niet alleen de ruimte om diep in de business case van een project te duiken en technische uitdagingen aan te gaan, maar ook om je teamleden te begeleiden en te ontwikkelen.  We vinden veelzijdigheid belangrijk in onze medewerkers. Harde skills zijn uiteraard hartstikke belangrijk, maar sterke soft skills zijn ook essentieel. Je weet onze teamleden continu te stimuleren om functionele eisen kritisch te bekijken, want we zijn ons er terdege van bewust dat lineaire oplossingen niet altijd de beste zijn. Wij vinden het dan ook belangrijk om altijd ‘waarom’ te blijven vragen en de beredenering van beslissingen goed te begrijpen voordat we verder gaan. We verwachten van jou dat je de briefing altijd ter discussie stelt.

Jouw werkzaamheden omvatten onder andere:

 • Het begeleiden en ontwikkelen van de developers in het .NET-team, zowel op professioneel vlak als in hun persoonlijke groei en teamdynamiek.
 • Samen met een coach evolutiegesprekken voeren en ontwikkelingsplannen opstellen om je collega’s naar een hoger niveau te tillen.
 • Actieve deelname aan teamsessies en samenwerking met het team om gezamenlijk tot hoogwaardige technische oplossingen te komen.
 • Het nemen van verantwoordelijkheid voor de architectuurkeuzes van nieuwe projecten, waardoor je de richting en structuur van technische oplossingen bepaalt.
 • Het werken met de volledige reikwijdte van Azure’s resources, waaronder Azure API Management, Functions, Keyvault, AD (B2C) en Azure DevOps voor deployments.
 • Het bouwen en werken met containers middels Kubernetes en de diverse hostingopties binnen Azure.
 • Het kritisch bekijken van functionele en niet-functionele eisen en wensen, en het begrijpen van de klantbehoeften om passende oplossingen voor te stellen.
 • Effectieve communicatie met zowel klanten als collega’s om projecteisen vast te stellen en oplossingen aan te dragen.
 • Voortdurend leren en op de hoogte blijven van nieuwe technologieën en tools, en samen met het team een competentievisie voor de toekomst ontwikkelen.

Het team

Als Teamlead .NET Developer ben je een essentieel onderdeel van ons Development team, dat bestaat uit 70 getalenteerde developers. Binnen dit team heb je 12 specialisten die zich volledig richten op de ontwikkeling van de .NET stack. Je werkt ook nauw samen met designers, frontend- en mobile developers, QA Engineers en een projectmanager, op het platform van een of meer klanten.

Bij Triple vinden we het belangrijk om kennis te delen, zodat we onszelf en elkaar elke dag kunnen inspireren en nog beter kunnen worden in wat we doen. Tijdens onze .NET Weekly bespreken we nieuwe ontwikkelingen en krijgt iedereen de kans om kennis te delen. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we vaak nieuwe technieken of bepaalde architectuurkeuzes, of delen we resultaten of vooruitgang van een project.

Net als in elk ander team bij Triple doen we er alles aan om de teamspirit binnen het .NET team hoog te houden. We organiseren teambuildingdagen, zoals weekendjes weg, en we genieten regelmatig samen van een gezellige maaltijd. Daarnaast nemen we deel aan Triple evenementen, zoals Funky Fridays of Triple Talks Meetup. Omdat we in multidisciplinaire teams werken, vinden we het belangrijk dat je ook andere collega’s binnen Triple leert kennen. Met de vele sociale evenementen die worden georganiseerd, krijg je alle gelegenheid om nieuwe vrienden te maken.

Binnen het team voeren we ook graag code reviews uit. Tijdens deze reviews zijn we allemaal gelijk. Junioren krijgen de kans om de code van meer ervaren collega’s te beoordelen, wat zowel leuk als leerzaam is voor iedereen. Teamleden, vooral junioren, worden aangemoedigd om zoveel mogelijk vragen te stellen. Zo leren ze begrijpen hoe meer ervaren collega’s denken en hoe ze op een constructieve manier kritisch kunnen zijn. Als professionele collega kun je de reviews gebruiken om onze kwaliteitsnormen te handhaven en jezelf uit te dagen om de vele kritische vragen te beantwoorden.

Vereisten

 • Een bachelor diploma in software engineering (of vergelijkbaar).
 • Ervaring als teamlead of de ambitie om teamlead te worden.
 • Aanzienlijke technische ervaring met Azure en de nieuwste versie van .NET en het bredere .NET ecosysteem.
 • Sterke leiderschaps- en mentorvaardigheden.
 • Uitstekende communicatieve en probleemoplossende vaardigheden.
 • Ervaring met Docker en Kubernetes en kennis van containers en microservices.
 • Een diepgaand begrip van API Management, Azure Keyvault, Function bus, AD en DevOps.
 • Het vermogen om functionele eisen ter discussie te stellen en altijd het grotere plaatje in het oog te houden om zo business cases en oplossingen te identificeren.
 • De bereidheid om voortdurend te leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en tools.

Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.

Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.
🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.
🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?
📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

Details

Plaatsingsdatum
02 okt 2023
Salaris range
-
Plaats
Alkmaar
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur