Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Team Lead CRO

Amsterdam
32-40 uur

Wij zijn iO: een groeiend team van talent dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie, marketing en technologie werken we samen met onze klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.

Ben je klaar om een team enthousiaste CRO experts te leiden?

Als team lead CRO ben jij verantwoordelijk voor het aansturen, ontwikkelen en uitbouwen van het CRO team op Campus Amsterdam.

Het CRO team op campus Amsterdam helpt de klanten om hun resultaten te verbeteren door de optimalisatie van de conversie van hun webshops, leadgeneratie funnels, Landingspaginas of welk ander deel van hun digitale funnel dan ook. Het team denkt en werkt multidisciplinair vanuit data en psychologische inzichten.

Naast dat je inhoudelijke interesse bij conversie optimalisatie ligt weet je dat alles rond mensen draait. Daarom ligt de focus bij iO op autonomie en krijg je volop kansen voor persoonlijke groei en de groei van je team.

Wanneer je binnenwandelt op Campus Amsterdam, voelt het ook echt aan als een campus — een inspirerende hub waar experts uit verschillende domeinen samenwerken aan indrukwekkende projecten.

Details

Plaatsingsdatum
02 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur