Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Talent Scout

Driebergen
24-40 uur

Wij zijn 4NG! Wij helpen om jouw groeiambities waar te maken

Talent herkennen en anderen helpen hun talent te vinden, daar ga jij op aan. Als Talent Coach bij 4net interactive is het jouw doel om de collega’s in hun kracht te zetten. 4net groeit hard! Om deze reden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Talent Coach voor onze locatie in Driebergen. Jouw focus zal liggen op het coachen, inspireren en faciliteren van de individuele- en teamontwikkeling.

Wie zijn wij?

4net is een full-service digitaal bureau dat bedrijven helpt bij het groeien van hun online business. Met een team van ruim 70 digitale experts, tackelen we alles op het gebied van design, strategie en development. We werken met een agile aanpak en passen de nieuwste technologieën toe, maar we geloven ook in technieken en platforms die zich al hebben bewezen. Daarom bundelen we onze krachten graag samen met betrouwbare partners als Episerver, Dynamic Yield en AFAS.

We streven naar het beste en leggen de lat hoog; zowel in de kwaliteit en snelheid van ons werk, als in de sfeer op de werkvloer. Ga je bij 4net aan de slag, dan kun je genoeg uitdagingen en borrels verwachten.

Wat ga je doen als Talent Coach?

Als Talent Coach bij 4net houd jij je bezig met het ontwikkelen van het talent van de collega’s. Hier krijg je energie van en dit heb je bij voorkeur minimaal 3 jaar binnen een soortgelijke organisatie gedaan. Je hebt kennis van de branche en bent op de hoogte van het type functies dat wij huisvesten.

Door middel van het coachen van collega’s help je hen richting te geven en ondersteunen bij het behalen van hun doelen en internaliseren van feedback. Als Talent Coach is het jouw doel om collega’s te boeien en binden door aandacht en inspiratie. Je prikkelt ze en daagt ze uit. Met jouw ervaring ben je in staat een realistisch ontwikkelperspectief te schetsen. Je kan dit op individueel, team én organisatieniveau.

Haal jij energie uit het coachen van onze talenten? Heb jij affiniteit met de IT-branche en kan talent zich voor jou niet verbergen? Zie jij het als een uitdaging om onze collega’s de beste versie van zichzelf te laten worden? Met andere woorden: tovert deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan zijn wij wellicht wel op zoek naar jou!

Vereisten

Wat krijg je van ons?

 • Een aantrekkelijk salaris en 8% vakantiegeld.
 • 26 vakantiedagen (op te bouwen naar 28).
 • Veel ruimte voor je eigen inbreng, creativiteit en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om je eigen tijd in te delen. We verwachten je vanwege je type rol wel voornamelijk op kantoor.
 • Een Macbook en iPhone van de zaak.
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Een mooie werklocatie in Driebergen gelegen aan de snelweg en om de hoek van het treinstation.
 • Ontzettend leuke borrels, bedrijfsuitjes, bootcamps en verrassende extraatjes.
 • En tot slot, een hele hoop leuke collega’s.

Wie zoeken we?

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Tenminste drie jaar ervaring in een soortgelijke rol.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Een radar voor talent en de kennis om dit juist te vertalen.
 • Je bent energierijk, invoelend en proactief.
 • Je bent 24-40 uur per week beschikbaar.
 • Je woont binnen een straal van 50 kilometer van Driebergen.

Part of 4NG

4net is onderdeel van 4NG, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 8 bureaus: theFactor.e, Bikkelhart, Netvlies, Brainbrothers, Nextfields, PossibilIT, 4net en Arlanet.

Met ruim 300 gedreven specialisten aan boord heeft 4NG ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?

Zin om aan de slag te gaan?

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Solliciteer nu online en onze Corporate Recruiter Irene neemt gauw contact met je op.

Heb je nog een vraag? Irene helpt je graag verder.

Mail naar irene@4ng.nl of bel 0625432621.

Details

Plaatsingsdatum
14 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Driebergen
Dienstverband
Baan
Aantal uren
24-40 uur