Streaming Engineer

40 uur

We are Triple

WAT GA JE DOEN?

Als onze nieuwe Technical Streaming Engineer (audio en video) ben jij een belangrijke spil in onze media delivery operations. Je bent een echte engineer en daarom wil jij weten hoe systemen werken en hoe je deze systemen gebruikt. Omdat jij een algemene brede kennis hebt, draag je bij aan de automatisering, doorontwikkeling en stabiliteit van onze platformen. Als belangrijke spil in onze operations bieden wij jou alle ruimte om je kennis te vergroten en certificeringen te behalen.

Samen met 30 collega’s werk je op de afdeling Technology Operations. Om onze klanten goed te kunnen helpen, weten wij tot in detail hoe onze platformen werken. Uiteindelijk is dat ook waar wij als Triple voor staan: onze klanten wegblazen met geweldige service!

Vanuit deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:

· configuratie van video/audio streaming servers van klanten van Triple

· configuratie van video/audio encoders van klanten van Triple

· contact met onze klanten op het gebied van video verwerking en delivery

· troubleshooten van problemen op het gebied van encodering en delivery van video/audio

· onderzoek naar nieuwe technieken op het gebied van video verwerking in de breedste zin van het woord

WIE ZOEKEN WE?

Je vindt uitdaging in het gebruik van digitale media en zoekt hierin altijd naar de beste en meest optimale oplossingen. Je fungeert als aanspreekpunt binnen de organisatie voor audio en video verwerking en werkt zowel met onze afdeling development als de afdeling Technology Operations waar de systemen in beheer zijn.

Het team werkt prettig met elkaar samen; plezier is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen stappen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een passie voor DevOps automation;
  • Kennis met ip protocollen (rtmp, http);
  • Kennis van HLS, Dash, Icecast;
  • Bekend met het gebruik van CDN’s (Akamai is een pre);
  • Bekend met media formaten;
  • Basale kennis van Linux en Windows systemen;
  • Ervaring met DRM systemen is een pre;
  • Ervaring met MSSQL en SQL Server management studio is een pre;
  • Natuurlijk spreek en schrijf je moeiteloos Engels en Nederlands.

WAT BIEDEN WIJ?

🌎Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🎮Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻De beste en snelste laptop van het moment

🚂Reiskostenvergoeding

🍏Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van Video, Back-end, Front-end en Mobile Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, UX/UI Design, Strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 190’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.

Details

Plaatsingsdatum
13 jan 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur