Steam zoekt grafisch vormgever / dtp-er
32-40 uur

Steam breidt uit en zoekt een getalenteerde Grafisch vormgever / DTP-er, die thuis is in de belangrijkste Adobe-pakketten. Een echte ‘maker’, die ervan houdt om een goed idee ook geweldig vorm te geven.

Wie zijn wij?

Steam is een toonaangevend reclamebureau in arbeidsmarktcommunicatie. Vanuit dat specialisme maken we van alles: van games tot TV- en radio-commercials van online campagnes, social media-campagnes tot complete actiesites, posters, billboards, events, films, documentaires.

We werken voor fantastische opdrachtgevers: Defensie, de Politie, de Vrije Universiteit, Dienst Justitiële Inrichtingen, Holland Casino, het UMC Utrecht, de Belastingdienst, KPN en een flink aantal andere merken. Daarnaast heeft Steam nog een tweede bureau-label, Nowsy.nl voor jongerencommunicatie. Ook voor Nowsy ga je spannend werk maken.

Dit ben jij

  • Je hebt een aanstekelijk enthousiasme en een goede grafische achtergrond.
  • Je staat aan het begin van je carrière en hebt enkele jaren ervaring als creatief DTP’er/Graphic Designer.
  • Natuurlijk beheers je het hele Adobe-pakket, Indesign, Photoshop en Illustrator.
  • Filmpjes editen, voor een snelle schets of voor social media, is voor jou ook geen probleem. Je werkt dan bijvoorbeeld in Premiere Pro of Final Cut Pro.
  • Je kunt animated titels maken voor video, animated logo’s en bijvoorbeeld een digitale abri-uiting in After Effects.
  • Je kunt net zo makkelijk een social media-campagne uitwerken, als het foutloos, drukklaar maken van bijvoorbeeld een printcampagne.
  • Je vindt het leuk om veel te leren. Van collega’s om je heen, maar zeker ook vakinhoudelijk.
  • Het belangrijkste: je houdt ervan om samen te werken en – vaak met een pittige deadline – producties voor elkaar te krijgen.

Wat Steam biedt

Een menselijk bureau met mooie, ambitieuze klanten. Ons kantoor is in Amsterdam. Het pand, op industrieterrein de Schinkel, is een geweldige werkplek. We zijn samenwerkers, die elkaar helpen en ondersteunen. We geloven erg in het jezelf ontwikkelen; denk aan het volgen van cursussen en het bezoeken van congressen/webinars.

Wat denk je?

Kunnen we elkaar sterker maken? Stuur dan een mail naar werkenbij@steam.nl. Voeg er een cv bij en een pdf van of een linkje naar je portfolio, dat praat nog wat makkelijker. Kijk voor meer informatie op www.steam.nl.

Details

Plaatsingsdatum
19 nov 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur