Stagiair Front-end development
32 - 40 uur

Slimme digitale oplossingen, web-applicaties, smart business tools en online platforms: wat we maken, maken we samen.

Wat ga je doen?

Bij Us Media werk je mee in een projectteam en bedenk en bouw je technisch uitdagende oplossingen voor verschillende opdrachtgevers om er voor te zorgen dat de ervaring precies voelt zoals we die bedacht hebben. Samen doe je bijvoorbeeld een volledige redesign van een online platform. Of je bent verantwoordelijk voor UX, development, en visualisatie bij de ontwikkeling van een nieuw internationaal online platform voor Tover; zij creëren geluksmomenten voor mensen met een beperking.

Wat het project ook is: jouw bijdrage is belangrijk, je leert veel en kunt je creativiteit en knowhow kwijt.

Waar ga je mee werken?

Van een aantal tools en technologieën uit onze stacks heb je misschien al gehoord en misschien ook al wat mee geoefend, andere zijn mogelijk nieuw voor je. Qua front-end kom je in ieder geval HTML/CSS, Javascript en Angular of een ander framework tegen. Ook werken we met de BEM-methode voor het organiseren van onze CSS. We kijken per project welke taal of tool de beste oplossing mogelijk maakt.

This is Us

Us Media is een club van ongeveer 15 vriendelijke vakidioten. Wij werken aan grote én kleine projecten, dus lekker uitdagend en afwisselend. We trekken al jaren samen op met klanten als Amnesty, SIDN, IDH, Plan International en SOS Kinderdorpen.

Met zo’n 15 man en vrouw zijn we dus een redelijk kleine club. Dat betekent dat je elkaar kent, inspireert, motiveert en helpt groeien. Het betekent ook dat je veel verantwoordelijkheden krijgt, en volop kansen om zelf creatieve oplossingen te bedenken. En dat het al snel heel gezellig is in ons ‘Clubhuis’ in de Amsterdamse Houthavens – tijdens én na het werk.

We hebben geen projectmanagers, je zit in een zelfsturend projectteam (bijv. Team Kleintje Pils of Team Flamingo) waarmee je voor álle aspecten van een project zorgt. Je wordt dus “part of The Team” en daarbij komt ook een stukje eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Ben je enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in de combinatie van techniek en design en wil je graag werken aan betekenisvolle projecten? Us Media biedt jou de open, inspiratievolle omgeving die jij zoekt. We werken hard, maar we weten ook goed hoe je plezier maakt! Wil je bij ons veel leren als Front-end stagiair? Dan horen we graag van je!

Details

Plaatsingsdatum
10 nov 2021
Salaris range
350 -
Dienstverband
Stage
Aantal uren
32 - 40 uur