Stagiair digital / visual design (ux/ui)
Wordt jij blij van mooi werk maken voor klanten als Amsterdam Dance Event, Paradiso, Awakenings, ING en Unive?

Kom bij ons je stage lopen als digital/ visual designer!

Wat bieden wij?
Bravoure biedt je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen zonder de bureaucratie van een groot bureau. We hebben een gezellige en open werksfeer waar je veel kunt leren en je krijgt veel vrijheid en zeggenschap. Met een compact team van gedreven en ervaren collega’s werk je aan een mix van klanten als Amsterdam Dance Event, HealthCity en Awakenings.

Samen werken we aan uitleenlopende projecten zoals responsive websites, social media content, nieuwsbrieven en nog veel meer. Je zult je bezighouden met het uitdenken van websites en campagnes, en het maken en uitwerken van UX-/UI- en grafische ontwerpen. Niet met het halen van koffie.

Verder doen we niet aan mooie maatpakken en jargon. Wat we wel doen is hard werken, veel lachen en uitgebreid lunchen. Daarnaast klinkt er vrijwel altijd goede muziek door het kantoor dat zich bevindt in hartje Amsterdam, naast ‘de Nederlandsche Bank’. Je ontvangt een passende stagevergoeding en de lunch is gratis.

 

Jouw profiel
Je vindt het leuk om na te denken over hoe mobile first websites en andere interactieve applicaties in de browser werken voordat je ze ontwerpt.

Je hebt oog voor detail en werkt op een gestructureerde manier. Je hebt een eigen visuele stijl, maar voor elk project kun je iets unieks maken. Verder ben je op de hoogte van de laatste online trends en ontwikkelingen, heb je een zelfstandige werkhouding en ben je inventief en zelf leerzaam.

Je zult onderdeel zijn van ons creatieve team. Dat betekent dat je samen met onze front-end developers, designers en back-end developers zal werken aan uitdagende projecten voor uiteenlopende klanten. User interfaces ontwerpen, social media uitingen bedenken en videobewerking zijn jou op het lijf geschreven.

Wat verwachten wij?

HBO werk- en denkniveau

Online portfolio of recente voorbeelden van je werk

Ervaring met Photoshop en aanverwante software zoals Illustrator en Sketch

Creatief en perfectionistisch

Ervaring met After Effects en Premiere zijn een pre

Een goede muzieksmaak plus een account op Spotify als bewijs stellen we zeer op prijs. Je ontvangt een passende stagevergoeding en de lunch is gratis.

Herken je jezelf?
Stuur dan je CV en motivatie naar stage@bravoure.nl, en vergeet niet een link naar je online portfolio en/of recente voorbeelden van je werk mee te sturen, zodat we je werk direct goed kunnen beoordelen. We horen graag van je!

Details

Plaatsingsdatum
04 aug 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Stage