Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage WordPress Developer

Eindhoven
Zoek jij naar een plek om meters te maken als beginnend WordPress developer en je skills op het gebied van PHP en/of HTML/CSS te ontwikkelen? En wil je graag bijdragen aan het optimaliseren van WordPress-oplossingen op het gebied van prestaties, kwaliteit en schaalbaarheid?

Bij Happy Horizon zijn we op zoek naar een enthousiaste Stagiair WordPress Developer die wil bijdragen aan functionaliteiten die op dagelijkse basis door honderden eindgebruikers worden gebruikt.

Jouw bijdrage als Stagiair WordPress Developer

Natuurlijk krijg je alle ruimte om aan je stage-opdracht te werken en begeleiden we je daar graag bij. Daarnaast mag je leren in de praktijk, door mee te werken aan projecten die wij voor onze klanten doen. Je hebt een ondersteunende rol bij de volgende taken:

 • Het ontwikkelen van websites o.b.v. WordPress;
 • Het ontwikkelen en (uit)bouwen van thema’s en plugins;
 • Het oplossen van (hardnekkige) bugs;

Wat breng je mee?

Onze ideale stagiair zoekt een plek om de eerste (of tweede) stap te zetten richting het werken als (web)developer. Bij voorkeur ga je een afstudeerstage doen of zoek je een leerwerkplek. Voor de juiste kandidaat staan we ook open voor een meewerkstage. Verder neem je mee:

 • Affiniteit met web development;
 • Enige ervaring met PHP(8) en/of HTML(5), CSS(3);
 • Enthousiasme en de drive om te leren in de praktijk.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? 😉

Wat kan je van ons verwachten?

Doe je met ons mee en ben je klaar om je talenten te laten schitteren in onze dynamische en innovatieve werkomgeving? We kijken uit naar jouw komst. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • De mogelijkheid om te blijven werken, naast je studie of fulltime 🚀
 • Een stagevergoeding 💰
 • Een laptop van de zaak met goede specs 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega’s, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV en motivatie via een van onderstaande opties!

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook.

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Details

Plaatsingsdatum
06 jun 2024
Salaris range
-
Plaats
Eindhoven
Dienstverband
Stage