Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Afstudeerstage Webdevelopment

Rotterdam

Afstudeerstage Web development

Beetje achtergrond

Harborn bouwt sinds 1999 aan de digitale wereld. Waar we in de beginjaren een grote focus hadden op web, zijn we ondertussen doorgegroeid naar een breed softwarehuis, met een track-record van meer dan 1.000 digitale projecten. Projecten waarmee we ook prijzen en hackathons hebben gewonnen (oa. DIA-awards) en waar ook zelfs nieuwe bedrijven zijn geboren. Ondernemerschap kom je bij ons overal tegen. We horen daarom bij de beste high-end bureaus van Nederland.

Bovendien werken er volledige teams aan het moderniseren van softwaresystemen en volledige IT-ecosystemen, waarbij we onze klanten voorbereiden op de toekomst, rekening houdend met de mogelijkheden op het gebied van data en kunstmatige intelligentie.

We zetten ons dagelijks in met vier multidisciplinaire ontwikkelteams, ieder met een eigen specialisme. Onze enthousiaste collega’s zijn de sleutel tot succes. We zijn groot genoeg voor het échte werk maar ook niet té groot. Een club waar je energie van krijgt. Elke dag met energie naar je werk. Daar gaan we voor!

Wat ga je doen?

Helaas zijn alle 3de jaar stageplekken per september 2022 vergeven. We hebben enkel nu ruimte voor een afstudeerstage. 

Afhankelijk van het type stage (3de jaar of afstudeerstage) draai je mee met een bestaand project of werk je aan een eigen project. Je bent hierbij betrokken bij het hele ontwikkelproces, denk hierbij aan een stukje onderzoek, prototyping, de ontwikkeling, het testen en de uitrol van het product. Je staat er gelukkig niet alleen voor staan maar je draait mee in een ervaren SCRUM team met frontend en backend developers die je zullen helpen gedurende je stageperiode. De technieken en tools waar wij onder andere mee werken zijn VueJS, NuxtJS, SCSS, TypeScript en Git. Kijk voor een compleet overzicht op onze tech radar: https://techradar.harborn.com/. Als je daar al ervaring mee hebt is het mooi meegenomen, zo niet dan zal dat aan het einde van je stage zeker wel het geval zijn!

In overleg met jou zoeken we een geschikte opdracht uit, het is hierbij belangrijk dat het iets is wat aansluit bij jouw passie. Zo ontwikkelden onze vorige stagiairs bijvoorbeeld een iBeacon-app, een (Scrum-) Backlog Printer of een Augmented Reality oplossing.

Wat neem je mee?

Binnen het team zijn er 2 smaakjes; Backend en frontend (of beide). Voor frontend werken we voornamelijk met VueJs en in de backend met name met Symfony (PHP). 

 • Kennis van Javascript, HTML en CSS, liefst met behulp van een frontend framework zoals VueJs;
 • Basiskennis van tenminste 1 backend taal, voorkeur voor PHP;
 • Dosis zelfstandigheid, maar je durft wel om hulp te vragen. 
 • Je hebt een studieachtergrond in bijvoorbeeld Media Technologie,(Technische) Informatica of andere IT gerelateerde studies;
 • Voor een goede begeleiding is het wel belangrijk dat je bereid bent om op ons nieuwe kantoor te komen werken. 

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Heerlijk ontbijt & lunch op kantoor, zo kom jij de dag wel door!
 • Stagevergoeding;
 • Je draait mee als volwaardig lid van ons Scrum Team;
 • Een fijn en gezellig werksfeer tussendoor een pingpong wedstrijd wel moet kunnen;
 • Toffe borrels die beginnen bij ons aan de bar, maar zomaar kunnen eindigen in de Witte de With;
 • Indien je stage bevalt, bestaat de kans dat je gewoon kan blijven plakken;
 • Fijne collega’s (uit diverse disciplines) waar je van leert en mee samenwerkt;
 • Nieuwe kantoor in hartje centrum van Rotterdam!

Nog steeds enthousiast? 

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer via onderstaande knop. Heb je toch nog vragen over bovenstaande vacature? Mail dan mij, Sam Santos De Almeida, Head of People & Culture met je vragen op sam.santosdealmeida@harborn.com

Details

Plaatsingsdatum
16 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Stage