Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage Visual Design, Game Design of Development

Rotterdam
32-40 uur

Ben jij een HBO of universitair student en ben je op zoek naar een meeloopstage? Volg jij een studie op het gebied van game design, visual design of marketing? En gaat je hart sneller kloppen van het idee dat je kunt werken aan games die bijdragen aan gedragsverandering? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat ga je doen?

  • Tijdens je stage werk je in één (of meerdere) van onze projectteams mee aan onze klantprojecten.
  • Ook het doen van onderzoek,  testen of het organiseren van interne tests voor onze games is een onderdeel van je stage.
  • Bij &ranj vinden we persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Daarom word je gedurende je stage goed begeleid, organiseren we workshops en is er 2x per jaar een Learning Day voor de hele studio.
  • Als stagiair ben je een volwaardig lid van het team en kun je dus deelnemen aan alle activiteiten die worden georganiseerd, zoals nieuwe games spelen of de donderdagmiddagborrel. Helaas op dit moment nog veel online, maar hopelijk ook snel weer bij ons in de studio!

Waar maak jij ons blij mee?

  • Enthousiasme, leergierigheid en flexibiliteit.
  • Zelfstandigheid en assertiviteit. Zeker in deze tijd waarin we allemaal thuis werken, is het belangrijk dat je dingen zelfstandig op kunt pakken, maar ook op tijd om hulp durft te vragen.
  • Een portfolio met relevante projecten en een goede motivatie waarom je juist bij ons je stage zou willen doen.

Wie ben jij?

  • Je bent HBO of universitair student en zoekt een stage voor 4 tot 5 dagen per week voor een periode van minimaal 4 maanden.
  • Je bent geïnteresseerd in (serious) games en/of gedragsverandering.
  • Naast Nederlands spreek en schrijf je ook Engels op een goed niveau.

Wij maken jou blij met:

Een informele werkomgeving bruisend van creativiteit en vol ambitie, waarin iedereen zichzelf kan zijn. Naast het werken met geweldige collega’s bieden wij mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. We vinden een goede balans tussen ‘crunch time’ en ‘fun time’ belangrijk en dat zie je dan ook terug in de activiteiten die we organiseren. We hebben ook elke dinsdag bokslessen!

Voorlopig heeft COVID ons verlaten en werken we weer in de studio, maar wanneer je het fijn vindt kun je ook af en toe thuiswerken.

Ben je enthousiast? Stuur dan nu jouw CV, motivatiebrief en portfolio via de website.

Details

Plaatsingsdatum
10 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Stage
Aantal uren
32-40 uur