Stage: UX / UI Design
160 uur

Een informele sfeer, goede koffie, goede voorwaarden, tuurlijk. Maar Alion is meer dan alleen een leuke werkplek! Het is een plek waar jouw ideeën en expertise serieus genomen worden. Waar je de ruimte krijgt om te groeien en je ambities te realiseren.

Ben je een digitale creatieveling? Kom stagelopen bij Alion!

Bij Alion verbeteren we onze producten en diensten continu. Eén daarvan is het bedenken, ontwerpen en bouwen van websites. En daar kunnen wij jouw inbreng als stagiair goed bij gebruiken!

Ben je op zoek naar een stage als Creative Designer of Developer waar je kunt meewerken aan projecten en een volwaardig onderdeel wordt van het team? Solliciteer en vertel ons je stageplannen, we staan open voor een frisse blik en nieuw talent!

Over de stage

Als stagiair UX / UI Designer bij Alion wordt je na een onboarding onderdeel van het hechte team van UX en UI designers en developers. Samen ontwerpt en ontwikkelt het team logo designs, websites, applicaties en visuals.

Je helpt hier net zo hard aan mee, met projecten die jou ook weer verder helpen met je leerdoelen. Je hebt intensief contact met alle teamleden. Het is jouw taak om, samen met het team, de projecten perfect uit te voeren en op te leveren. Als onderdeel van een team dat om interactie en vormgeving draait is jouw creatieve input en vakbekwaamheid van groot belang.

Tijdens je stage werk je in een team samen met ervaren UX / UI experts. Met een vaste begeleider is er veel focus op je persoonlijke ontwikkeling, het projecten en het behalen van je leerdoelen. Gezamenlijk bepalen we de leer- en projectdoelen.

Over ons

Vanuit drie grachtenpandjes in hartje Delft (en tegenwoordig ook vanuit huis), werken we aan toffe projecten voor (inter)nationale topmerken. Denk aan DHL, Etos, Caiway, Praxis, Rabobank, NPO, Pfizer, SNS en noem ze maar op.

Onze digitale producten worden volledig in-house gemaakt. Dat betekent dat je samenwerkt in een compleet team met alle expertises. Van designers, UX’ers, front-enders, back-enders tot video- en animatie experts.

Begeleiding en stagevergoeding

Tijdens je stage ontvang je dagelijks begeleiding van een van onze designers. De ervaring leert dat dit als erg prettige en ondersteunend wordt ervaren. Daarnaast zien we dat je na een paar weken waarschijnlijk ook al zelfstandig kan werken. Die ruimte krijg je dan ook van ons!

Een stage bij Alion is altijd een betaalde stage. waarbij wij het belangrijk vinden dat de stagevergoeding marktconform is. Neem contact met ons op voor de details.

Onze ideale stagiair

 • Is klant- en teamgericht
 • Is gepassioneerd over UX, Usability & Visual Design
 • Studeert Communication & Multimedia Design(CMD) of Creative Media & Game technologies(CMGT)
 • Beheerst Nederlands en Engels in schrift en taal
 • Brengt actuele kennis en veel enthousiasme mee
 • Combineert vakmanschap met wil om steeds te verbeteren
 • Neemt verantwoordelijkheid en komt zelfstandig tot resultaten
 • Durft dingen in twijfel te trekken en kijkt kritisch naar eigen werk en dat van collega’s
 • Is sociaal, hulpvaardig en geïnteresseerd

Stage lopen bij Alion betekent

 • Werken voor en contact onderhouden met topklanten
 • VIP-dagen om aan je eigen ontwikkeling te werken
 • Collega’s, stuk voor stuk leuk én experts in hun vak
 • Ruimte voor jouw goede ideeën

Meer weten?

Krijg je al zin om te beginnen? Bel of mail dan met Niels Bovendeur en stuur ons je CV, een motivatie en/of gemaakt werk mee. Als we de match zien nodigen we je snel uit voor een kennismakingsgesprek!

Details

Plaatsingsdatum
12 nov 2021
Salaris range
250 -
Dienstverband
Stage
Aantal uren
160 uur