Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage UX design

Amsterdam
40 uur

Wil jij met serieus veel plezier werken aan positieve impact? Door het complexe simpel te maken. Door verder te vragen en nieuwsgierig te zijn. Wij ontwerpen verandering die het leven van mensen beter maakt. Wat neem jij mee om dat mogelijk te maken?

Wat doet een stagiair bij Fabrique?

Je verdiept je in de flow, het gedrag en de inhoud van websites, mobiele applicaties en andere interfaces. Dit doe je met een analytische blik, abstractievermogen en vooral met veel gevoel. Je bent goed in schetsen, wireframing en prototyping. Je hebt kennis op het gebied van user centered design. En met Figma of Miro kun je zo aan de slag. Je bent creatief en komt met verrassende ideeën.

Je bent minimaal derdejaars student aan de TU Delft, HBO CMD of een gelijkwaardige opleiding en zoekt een meewerkstage (dit is geen afstudeeropdracht/stage). En je bent minimaal 3 maanden beschikbaar vanaf februari 2023.

Wat staat daar tegenover?
  • We bieden jou een inspirerende en uitdagende stage in onze studio in Amsterdam.
  • Je hoeft in de ochtend niet na te denken over wat je op je brood doet. Je krijgt namelijk iedere dag een heerlijke en gevarieerde lunch.
  • Je ontvangt 400,- euro bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
Solliciteer

Enthousiast? Solliciteer dan vóór 1 december 2022 en zorg dat je bij de 15 kandidaten zit die de studio mogen bezoeken op 16 december 2022 van 15:00 – 18:00 uur.

Tijdens de sollicitatie procedure nodigen we 15 kandidaten uit voor een bezoek aan onze studio in Amsterdam waar we speeddaten (in plaats van sollicitatiegesprekken), je kennis kan maken met Fabriquers en je als je wil kan sparren over je portfolio. We selecteren na deze middag één of twee kandidaten voor een stage.

Details

Plaatsingsdatum
18 nov 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur