Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage Software Tester

Amsterdam
40 uur

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

Wat ga je doen?

Als Software Tester stagiair kom je te werken bij de beste mobile agency van Nederland en maak je deel uit van ons Quality Assurance team. Tijdens je stage ga je, samen met je collega’s, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kwaliteit van onze apps. Verder ben je bezig met het uitwerken van test- en usecases en deze te automatiseren.

Je gaat zelf functionele en technische tests uitvoeren. Ook test je onze native apps op verschillende test toestellen en verschillende mobiele software. Op deze manier bewaak je de kwaliteit van onze apps. Geen enkele app of mobiele website zal worden vrijgegeven aan onze klanten zonder de goedkeuring van jou en je team. Samen hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wij afleveren. Dat is ons visitekaartje.

Verder krijg je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de apps die we ontwikkelen, perfect werken en blijven werken. Ook houd je je bezig met het bewerken van cijfers & statistieken en data analyses.

Kortom, tijdens je stage als Software Tester ben je betrokken bij alle aspecten van het proces. Hoe gaaf is dat!

Wat kun je verwachten?

 • Je gaat aan de slag voor verschillende klanten en uitdagende diverse projecten
 • Je maakt kennis met de SCRUM- methode
 • Je leert te denken vanuit een gebruikersperspectief
 • En je staat vooraan in de snelle wereld van de mobile app- ontwikkeling

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren!

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

Wij zoeken iemand die:

 • Student is bij een relevante HBO of WO opleiding
 • Voor minimaal 5 maanden beschikbaar is vanaf september 2022
 • Voldoende technisch onderlegd is om test tools te kunnen gebruiken (bijv. Selenium, Charles).
 • Geïnteresseerd is in interactie en/ of visueel ontwerp van apps
 • Een goed woordje Engels spreekt

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Waanzinnig kantoor in de Amsterdamse Houthavens bij een jong en informeel bedrijf
 • Een uitstekende stagevergoeding en de beste stage ervaring ever
 • Company lunch? Borrel op vrijdag? Jaarlijkse uitjes en skiën? Doen we allemaal!

Interesse? Leuk!

Wil jij je skills op het gebied van testing en app- kwaliteit verder ontwikkelen en vanaf September 2022 als stagiair bij ons aan de slag?

Dan maken wij graag kennis met jou. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Details

Plaatsingsdatum
22 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Stage
Aantal uren
40 uur