Stage: Sales & Account manager
160 uur

Een informele sfeer, goede koffie, goede voorwaarden, tuurlijk. Maar Alion is meer dan alleen een leuke werkplek! Het is een plek waar jouw ideeën en expertise serieus genomen worden. Waar je de ruimte krijgt om te groeien en je ambities te realiseren.

Ben je commercieel, strategisch & creatief? Kom stagelopen bij Alion!

Ben je op zoek naar een stage als sales en/of account manager waar je kunt meewerken met team aan het opstarten van leuke nieuwe projecten? Solliciteer en vertel ons je stageplannen, we staan open voor een frisse blik en nieuw talent!

Over de stage

Als stagiair sales en account manager bij Alion wordt je na een onboarding onderdeel van het team Sales & Account. Samen vertaal je de wens van de klant naar een projectvoorstel en uiteindelijk natuurlijk een deal!

Je helpt hier net zo hard aan mee, met projecten die jou ook weer verder helpen met je leerdoelen. Je hebt intensief contact met alle teamleden en met onze klanten. Het is jouw taak om, samen met het team, de projecten perfect te presenteren en te laten landen. Dat is dus lekker veel communiceren en regelen, maar het is ook creatief werk.

Taken, begeleiding en stagevergoeding

Dit zijn de werkzaamheden die je gaat uitvoeren tijdens je stage:

 • Dankzij jouw strategisch inzicht en creativiteit verdiep je je moeiteloos in opdrachtgevers en hun markt en weet je de verzamelde inzichten direct te koppelen aan jouw kennis van digitale platformen en campagnes.
 • Je hebt een strategische rol in contactmomenten. Je bent goed in staat de ‘vraag achter de vraag’ van onze opdrachtgevers bloot te leggen en maakt indruk met het antwoord dat je daarop vormt en presenteert.
 • Je verbindt klanten, collega’s en de laatste ontwikkelingen op het gebied van digital continu met elkaar.
 • Je genereert nieuwe kansen en werkt die samen met je collega’s uit tot een voorstel waar de klant simpelweg geen nee tegen kan zeggen. Samen met collega’s zorg je vervolgens dat we beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen.

Tijdens je stage ontvang je dagelijks begeleiding van onze Sales & Account Director. De ervaring leert dat dit als erg prettige en ondersteunend wordt ervaren. Daarnaast zien we dat je na een paar weken waarschijnlijk ook al zelfstandig kan werken. Die ruimte krijg je dan ook van ons!

Een stage bij Alion is altijd een betaalde stage. waarbij wij het belangrijk vinden dat de stagevergoeding marktconform is. Neem contact met ons op voor de details.

Naast het werken aan projecten en leerdoelen krijg je ook VIP-dagen. In deze dagen krijg je de ruimte om volledig zelfstandig een onderwerp verder te onderzoeken, nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen of je opgedane kennis in praktijk te brengen.

Over jou

 • Je bent een een creatieve verbinder die energie krijgt van interacties met andere mensen.
 • Je bent nieuwsgierig en empatisch ingesteld
 • Je bent goed op de hoogte van trends en mogelijkheden in digital
 • Je hebt overtuigingskracht en ervaring met presenteren
 • Je vindt het leuk om internationaal te werken (inclusief spreken/schrijven in het Engels)
 • Je kunt goed zelfstandig werken én goed samenwerken. Als accountmanager opereer je vaak solo in gesprekken met je klanten, maar daarna vorm je een team met je collega’s om tot mooie uitvoerbare voorstellen te komen.

Over ons

Vanuit drie grachtenpandjes in hartje Delft (en tegenwoordig ook vanuit huis), werken we aan toffe projecten voor (inter)nationale topmerken. Denk aan DHL, Etos, Caiway, Praxis, Rabobank, NPO, Pfizer, SNS en noem ze maar op.

Onze digitale producten worden volledig in-house gemaakt. Dat betekent dat je samenwerkt in een compleet team met alle expertises. Van designers, UX’ers, front-enders, back-enders tot video- en animatie experts.

Werken bij Alion betekent

 • Werken voor en contact onderhouden met topklanten
 • VIP-dagen om aan je eigen ontwikkeling te werken
 • Collega’s, stuk voor stuk leuk én experts in hun vak
 • Ruimte voor jouw goede ideeën

Details

Plaatsingsdatum
18 nov 2021
Salaris range
250 -
Dienstverband
Stage
Aantal uren
160 uur