Stage Projectmanagement

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

M2mobi is een digitaal bureau en specialist op het gebied van mobiel. Je kent ons van Fit For Free, Heineken en VGZ. Als projectmanagement stagiair krijg je een ervaren Projectmanager als buddy die jou laat zien wat het inhoudt om software ontwikkeltrajecten van A tot Z te begeleiden. Daarnaast leer je hoe je een goede klant – leverancier relatie opbouwt.

Wat ga je doen?

Ben jij het type dat graag alles regelt en processen wil verbeteren om efficiënter te werken? Geloof je net als ons in de kracht van mobiel? Tijdens je stage Projectmanagement krijg je als stagiair een uniek kijkje in de keuken bij een innovatief digitaal bureau dat werkt voor bekende klanten.

Je maakt kennis met het Agile proces en leert hoe je de diverse aspecten, zoals de scope, het budget en de resources in moet zetten om het maximale uit het team te halen. Ook leer je hoe het is om te schakelen tussen klant en techniek en op welke manier je klantwensen vertaald naar een concreet eindproduct door het realiseren van te gekke apps.

Je werkt nauw samen met een ervaren Projectmanager die fungeert als je persoonlijke buddy gedurende je stage bij M2mobi. Concreet ondersteun je de Projectmanager bij het starten, plannen, bewaken en kwalitatief goed opleveren van projecten.

Elke dag werken wij voor een breed klantportfolio aan de meest innovatieve mobiele oplossingen. Bij M2mobi zijn we op zoek naar stagekandidaten die hun handen uit de mouwen steken en niet terugdeinzen om veel kennis tot zich te nemen. Maar wij zijn ook op zoek naar de beste M2mobi- fit. Streven naar kwaliteit en elke dag beter worden. ‘Dare to excel!’ is niet voor niets een van onze kernwaarden

Wat voor stagiair ben je?

Jij bent een ambitieuze 3e jaars student Business IT & Management die net als wij enthousiast is van mobiel en techniek. Je kan goed plannen en organiseren en bent geïnteresseerd in de techniek van de oplossingen die we bedenken. Maar het belangrijkste is dat je nieuwsgierig bent en alles wil leren om een project van A – Z te begeleiden en tot een goed einde te brengen. Hierdoor leer je ook meer de taal van developers en designers te spreken.

Details

Plaatsingsdatum
20 okt 2021
Salaris range
400 -
Dienstverband
Stage