Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage Office Management

Hengelo
32-40 uur
Ben jij iemand die het beste uit zichzelf wil halen en zich wil blijven ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn een online marketing bureau met een duidelijke ambitie om dé specialist te zijn op het gebied van e-commerce. We bouwen webshops en zorgen voor aantoonbaar méér resultaat op het gebied van online marketing.

Wij bieden je een leuke werkplek met een informele sfeer. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en hierin voorzien we dan ook ruim.

Wat ga je doen als Office Manager bij Inventus?

Onze officemanager werkt net als ons graag ‘online’ en is hét eerste aanspreekpunt van de organisatie. Je takenpakket is zeer divers, je ondersteunt het Inventus-team op administratief, facilitair en secretarieel gebied zodat iedereen zijn werk zo goed en efficiënt mogelijk kan doen.

Kortom jij bent de spin in het web voor Inventus!

Wat zoeken we in jou?

  • Je legt makkelijk contact en kan goed luisteren
  • Je bent digitaal onderlegd en kunt uit de voeten met de MS Office pakketten
  • Je kunt goed plannen en organiseren
  • Je bent vriendelijk en weet van aanpakken

Wat bieden we jou?

  • Goede begeleiding tijdens je stage/afstuderen
  • Stagevergoeding, afhankelijk van het aantal dagen dat je meewerkt
  • Een jong en gezellig team
  • Vrijdagmiddag borrel vanaf 16.00 uur

Inventus Online

Wij zijn een jong en hecht team dat bestaat uit 15+ gedreven medewerkers die nieuwsgierig zijn naar alles in de wereld van online marketing. Hierin zijn we ambitieus en constant op zoek naar de nieuwste innovaties. We doen er alles aan om onze klanten te helpen hun e-commerce ambities te realiseren en deze naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast houden we van gezelligheid en het vieren van onze successen, op vrijdagmiddag tijdens de vrijmibo maar ook tijdens team-uitjes en onze jaarlijkse zomerbarbecue.

Wil je meer informatie over de vacature, werkzaamheden, arbeidvoorwaarden en meer? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een berichtje naar hrm@inventus.online met hierin je CV en eventueel een motivatie. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn nieuwsgierig naar jou!

Details

Plaatsingsdatum
04 jul 2022
Salaris range
-
Plaats
Hengelo
Dienstverband
Stage
Aantal uren
32-40 uur