stage mobile development

32-40 uur

Wij zijn constant in ontwikkeling - jij ook? nnTechnologie ontwikkelt zich razendsnel. En wij dus ook. We omarmen nieuwe technologie, experimenteren en investeren.nIn de juiste tools, en in jou! Zin om bij ons te werken aan slimme digitale innovaties? Solliciteer!

Heb jij interesse om meer te leren over mobiele technologie en iOS of Android Ontwikkeling? Werken aan de officiële apps van het Nederlands elftal of PSV. Het ontwikkelen van een slimme WC in campers samen met Thetford. Of een app die het mogelijk maakt om werkplekken te reserveren. De afstand tussen arts en patiënt verkleinen met behulp van apps (en daar een award mee winnen). Dat is mobile development bij E-sites. Klinkt interessant? Word jij enthousiast van alles wat te maken heeft met smartphones, tablets en wearables?  Join us!

Full-time · Breda

Wat ga je doen tijdens een afstudeerstage bij E-sites?

E-sites biedt jaarlijks meerdere studenten de mogelijkheid om bij ons stage te lopen, af te studeren of een duaal leertraject te volgen. Je wordt intensief begeleid binnen een enthousiast team met verschillende ‘digital’ specialisten. We hebben jou dus graag bij ons team als je net zo enthousiast bent over mobile, je vak en digitale ontwikkelingen als wij. Met je collega developers probeer je samen te werken aan applicaties voor mooie klanten. Daarnaast is er uiteraard ruimte om jouw afstudeeropdracht uit te voeren! We kijken altijd of we jouw werkzaamheden volledig kunnen aansluiten op jouw afstudeeropdracht.

Wat heb ik nodig als stagiair(e) Mobile Development?

 • Opleiding in de richting van (Technische) Informatica / ICT / Software Development.
 • Je hebt al enige ervaring met iOS of Android ontwikkeling opgedaan tijdens bijvoorbeeld een eerdere stage en je hebt tijdens jouw studie al een keer een app ontwikkeld.
 • Je bent gepassioneerd over Android of iOS en de ontwikkelingen daarin.
 • Drive om te leren en, nog belangrijker, jezelf te blijven ontwikkelen.

Waarom stage lopen bij E-sites een goede keuze is?

E-sites kent een werkcultuur met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We worden graag geïnspireerd door jouw ideeën. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er zeker ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als stagiair een toptijd hebt bij E-sites.

Nu het belangrijkste: wat levert het jou op (nu en in de toekomst)?

 • Samenwerken én leren van ervaren (award-winning) collega’s in een gezellige, maar tegelijk ook professionele sfeer – work hard play hard is ons motto
 • Open werkcultuur met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid – bij E-sites omarmen we nieuwe technologieën en ideeën
 • Verzorgde lunch
 • Spiksplinter nieuw kantoor met rooftop bar
 • Mogelijkheid tot bootcamp – 2 x per week
 • Teamuitjes – van lunches tot etentjes en andere activiteiten
 • Elke vrijdagmiddag een borrel (zodra het weer kan) – bier van eigen tap
 • Een ‘extended family’ van 240 Handpicked collega’s – (óók award-winning!)
 • Aan het einde van jouw stage, kans op een eerste baan als Mobile Developer – met daarbij een prima salaris als je bij ons in dienst treedt – we houden ons salarishuis up to date op basis van informatie uit brancheverenigingen

Wij zijn E-sites

Vernieuwen, verrassen en verwonderen met digitale vooruitgang. Dat is onze drive, 20 jaar geleden toen we begonnen en nu nog steeds. We zetten bestaande en nieuwe technologie in om problemen van morgen op te lossen en te creëren wat nog niet bestaat.

Het verschil dat we daarmee maken in het leven van mensen, vinden we belangrijk. Wij willen raken. En blijvend zorgen voor vernieuwing, een kijk op de wereld geven die daarvoor nog niet mogelijk was. Dat is onze essentie.

Samen met onze klanten werken we aan complexe technische vraagstukken. En innoveren op award-niveau. Want juist de grootste uitdagingen brengen ons verder. Met creatieve ideeën, innovatieve technieken en resultaatgerichte oplossingen maken we het verschil. Dat is wat je van ons mag verwachten. Een nauwe samenwerking in digitale innovatie, het liefst langdurig. Want jouw vooruitgang, ontwikkelen we samen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Dan leren we je graag kennen! Heb je nog vragen? Lead Mobile Developer Bas van Kuijck beantwoord graag je vragen via 06-28230143 of onze Campus Recruiter Lotte van de Plasse via 06-4327 9465 of opleidingen@handpickedagencies.com.

Details

Plaatsingsdatum
05 jan 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Stage
Aantal uren
32-40 uur