Stage development

Stage development

Ja, we hebben weer plek! Plek voor een enthousiaste student die binnen ons team praktijkervaring wil opdoen in het bouwen en onderhouden van websites in TYPO3 of WordPress. Spreekt het onderstaande je aan?

 

De uitdaging die je aangaat!

Tijdens je Redkiwi-stage beland je in een team met developers dat nauw samenwerkt met projectmanagers en designers. Je werkt mee aan echte projecten en we dagen je met allerlei opdrachten uit om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Jouw profiel

We zoeken niet zomaar een stagiair. Wij zoeken iemand die razend enthousiast wordt als het over website technologie gaat. Iemand die niet alleen nieuwsgierig is naar de techniek, maar ook naar zijn of haar eigen capaciteiten. Iemand die wil leren om techniek en design te combineren.

Wij vragen

 

Een technische MBO of HBO opleiding.

Ervaring met het bouwen of ontwerpen van websites.

(Basis)kennis van PHP/HTML/CSS.

Bij voorkeur ervaring met een CMS.

 

Wij bieden

Wij bieden je een leuke stage binnen een gezellige werkomgeving in hartje Rotterdam. Een goede stagevergoeding is natuurlijk inbegrepen en ligt tussen de 250-500 Euro, afhankelijk van kennis en ervaring.

De duur van de stage is afhankelijk van de eisen die je opleiding stelt, maar minimaal vier dagen per week, gedurende vier maanden.

 

Kom je stage lopen bij Redkiwi?

Leuk! Solliciteer meteen online en upload zowel je CV/portfolio als een begeleidende brief.

 

Details

Plaatsingsdatum
08 jul 2021
Dienstverband
Stage