Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage Development

Apeldoorn
40 uur
Zit je aan het einde van je studie en ben je op zoek naar een gave afstudeerplek? Bij Bright zoeken we een development stagiair(e) die naast een afstudeeropdracht meewerkt aan onder andere maatwerk websites en integraties.

Wat ga je doen tijdens je stage?

  • Om af te studeren krijg je een gave opdracht waarbij je een standaard gaat ontwikkelen. Deze standaard maakt het voor ons makkelijk om andere platformen aan HubSpot te koppelen door middel van NodeJS, Express en andere technieken die uit je onderzoek naar voren zullen komen. (Mocht deze opdracht niet passen dan kan er een opdracht voor jou op maat gemaakt worden.)
  • Naast het afstuderen ga je meewerken in het development team. Je gaat werken binnen het HubSpot CMS, waarin we gave websites realiseren die naadloos integreren met het CRM.
  • Om de uitdaging erin te houden realiseren we ook integraties tussen HubSpot en andere databronnen waarbij we gebruik maken van OAuth en API.

Wat maakt jou de development stagiair(e) die we zoeken?

  • Je zit in de laatste fase van je HBO studie in de richting van Informatica, Communicatie, Multimedia Design, Kunst en techniek en je bent op zoek naar een afstudeeropdracht.
  • Je wilt aan de slag gaan in een multidisciplinair team en je bent gemotiveerd om alle kneepjes van het vak te leren.

Waarom Bright?

Bright is op een missie om bedrijven duurzaam te laten groeien. Dit doen we customer first in a digital world. We werken dagelijks met ruim 30 professionals op het gebied van sales, marketing, content, design en technologie aan het realiseren van de groeiambities van onze klanten. Door onze full-service aanpak en HubSpot als belangrijkste tool, zijn we in staat commerciële processen te optimaliseren en een uitmuntende customer experience te serveren over alle touchpoints. We zijn gedreven digital natives in hart en nieren, die houden van ‘can-do’ en meetbare resultaten. How about you?

Bij Bright krijg je als stagiaire professionele begeleiding, werk je in een leuk team, krijg je een passende stagevergoeding en krijg je de kans om te doen waar je goed in bent en waar je goed in wilt worden.

Een development stage bij Bright iets voor jou?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze helden versterken? Leuk! Mail je CV + motivatie naar careers@brightdigital.com. Toch nog een vraag? Bel of WhatsApp dan even met onze office manager / recruiter Heleen op 06-11406487.

Details

Plaatsingsdatum
14 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Apeldoorn
Dienstverband
Stage
Aantal uren
40 uur