Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage Data Engineer

Stage Data Engineer

Data – Cloud Services – AWS – Networking – Development – AI

Beetje achtergrond

Harborn bouwt sinds 1999 aan de digitale wereld. Waar we in de beginjaren een grote focus hadden op web, zijn we ondertussen doorgegroeid naar een breed softwarehuis, met een track-record van meer dan 1.000 digitale projecten. Projecten waarmee we ook prijzen en hackathons hebben gewonnen (oa. DIA-awards) en waar ook zelfs nieuwe bedrijven zijn geboren. Ondernemerschap kom je bij ons overal tegen. We horen daarom bij de beste high-end bureaus van Nederland.

Bovendien werken er teams aan het moderniseren van softwaresystemen en volledige IT-ecosystemen, waarbij we onze klanten voorbereiden op de toekomst, rekening houdend met de mogelijkheden op het gebied van data en kunstmatige intelligentie.

We zetten ons dagelijks in met vier multidisciplinaire ontwikkelteams, ieder met een eigen specialisme. Onze enthousiaste collega’s zijn de sleutel tot succes. We zijn groot genoeg voor het échte werk maar ook niet té groot. Een club waar je energie van krijgt. Elke dag met energie naar je werk. Daar gaan we voor!

Wat ga je doen?

Tijdens je meeloop- of afstudeer stage zal de focus liggen op Data Engineering. Er wordt echter ook van je verwacht dat je meewerkt aan projecten op het gebied van Data Science, DevOps en overige (backend) onderwerpen. Volop kansen om je te ontwikkelen dus! 

Onze data experts werken binnen Team Cloud en als ‘subteam’ houden we ons vooral bezig met data georiënteerde toepassingen voor de applicaties die Harborn bouwt. Vaak met de focus op kunstmatige intelligentie. Denk hierbij aan automatische tekstverwerking, geavanceerde chatbots en beeld- of spraakherkenning. Doordat we een klein team zijn ben je bij ieder aspect van de Data Science ‘pipeline’ betrokken: van het beheren van de data, het trainen van de ML modellen tot het opzetten van services met bijbehorende API’s. 

Wat neem je mee?

 • Bij Harborn krijg je de kans om tijdens je stage al te werken aan je eigen projecten; Een goede dosis aan nieuwsgierigheid en zelfstandigheid komt dan goed van pas!
 • Enthousiasme en passie om met programmeren uitdagende problemen op te lossen of nieuwe kansen te benutten;
 • Enige programmeerervaring is een vereiste;
 • Ervaring met databases, datawarehouses en Big Data is dan weer een pre.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Heerlijk ontbijt & lunch op kantoor, zo kom jij de dag wel door!
 • Stagevergoeding;
 • Je draait mee als volwaardig lid van ons Scrum Team;
 • Een fijn en gezellig werksfeer tussendoor een pingpong wedstrijd wel moet kunnen;
 • Toffe borrels die beginnen bij ons aan de bar, maar zomaar kunnen eindigen in de Witte de With;
 • Indien je stage bevalt, bestaat de kans dat je gewoon kan blijven plakken;
 • Fijne collega’s (uit diverse disciplines) waar je van leert en mee samenwerkt;
 • Nieuwe kantoor in hartje centrum van Rotterdam!

Nog steeds enthousiast? 

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer via onderstaande knop. Heb je toch nog vragen over bovenstaande vacature? Mail dan mij, Sam Santos De Almeida, Head of People & Culture met je vragen op sam.santosdealmeida@harborn.com

Details

Plaatsingsdatum
17 feb 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Stage