Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage Cyber Security

Alkmaar
40 uur

Wij zijn Triple

Als stagiair(e) bij Triple ben je niet alleen hier om van ons te leren, maar wij leren zeker ook van jou. Je staat aan het begin van je carrière, met een diepe affiniteit voor cyber security, en je bent vastbesloten om je talenten en interesses op dit gebied verder te ontwikkelen.

BEN JIJ ONZE NEXT GEN?
Bij Triple kom je terecht in een dynamische omgeving waar het hele jaar door stagiairs rondlopen en waar jij er één van kunt zijn! We zijn specifiek op zoek naar een stagiair voor onze security afdeling die zich wilt onderdompelen in boeiende werkzaamheden, zoals:

  • ISO 27017 Controls: Jouw nieuwsgierigheid naar cyber security leidt je naar de fascinerende wereld van informatiebeveiliging. Je krijgt de kans om dieper in te gaan op ISO 27017 controls, waarbij je grondig onderzoek doet en deze controls implementeert. Je leert hoe je waardevolle gegevens beschermt en tegelijkertijd voldoet aan internationale normen.
  • CIS Cloud Controls: In een tijd waarin cloudtechnologie een integraal onderdeel is geworden van bedrijfsvoering, krijg je de kans om je te verdiepen in CIS cloud controls. Je ontdekt hoe je de beveiliging van cloudomgevingen kunt verbeteren door het onderzoeken en implementeren van de juiste controls. Je wordt een waardevolle schakel in het beschermen van gevoelige gegevens en waarborgt de privacy van onze klanten.
  • Network Security Groups in een Cloud Omgeving: Als stagiair(e) op onze security afdeling word je uitgedaagd om je kennis en vaardigheden op het gebied van netwerkbeveiliging verder te ontwikkelen. Je duikt dieper in de wereld van Network Security Groups in een cloud omgeving, waar je ontdekt hoe je netwerkverkeer kunt beheren, controleren en beveiligen. Je leert hoe je potentiële bedreigingen kunt identificeren en tegengaan, terwijl je een veilige en betrouwbare infrastructuur opbouwt.
  • NIS2.0: Als stagiair cybersecurity krijg je de mogelijkheid om je onderzoek te richten op de nieuwe NIS2.0-standaard. Deze standaard omvat een reeks voorschriften en richtlijnen die zijn ontworpen om de beveiliging van vitale infrastructuren en digitale diensten te waarborgen. Door diepgaand onderzoek te doen naar de NIS2.0-standaard, krijg je de kans om inzicht te krijgen in de impact ervan op huidige cybersecuritypraktijken en om strategieën te ontwikkelen voor een effectieve implementatie ervan.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die op je wachten bij Triple. Naast deze projecten bieden we nog veel meer boeiende uitdagingen aan. We stimuleren je om jezelf te ontplooien en je horizon te verbreden op het gebied van cyber security. Word een sleutelfiguur in de spannende wereld van cyber security bij Triple, waar je niet alleen leert, maar ook een blijvende impact kunt maken.

Vereisten

  • Je volgt een Cyber Security HBO- of WO-opleiding en hebt affiniteit met cyber security;
  • Je wilt graag werken in een ‘digital savvy’ omgeving;
  • Je bent op zoek naar een (afstudeer)stage per februari 2024;
  • Uiteraard ben je een kei in de Nederlandse en Engelse taal.

De eerste stappen in je carrière

Als stagiair(e) bij Triple draai je mee in een ervaren team van ervaren collega’s met verschillende skills. We vinden het belangrijk dat je een goede indruk krijgt van het werken binnen het bedrijf en daarom wordt je als stagiair(e) behandeld als een volwaardig medewerker. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden, draait met je team mee op (klant)projecten en leer je uiteraard veel nieuwe skills.

Bij Triple staat het je vrij om jezelf te ontwikkelen op de vlakken die jij interessant vindt. Innovaties komen bij ons uit de meest onverwachte hoeken. Als wij eenmaal enthousiast zijn over iets, dan gaan wij daar ook vol voor. Zo ontstonden bijvoorbeeld onze ventures Team Gullit, SpotOn en Esports Club. Wij ademen innovatie. Kom met een gaaf idee en wij bieden je de mogelijkheid hier verder aan te werken. Zo kreeg een oud-stagiair in 2017 de kans om de Max Verstappen helm te designen, wat heeft geleid tot de iconische leeuw die hedendaags op Max’ zijn helmen schittert.

De meest unieke werkomgeving in Noord-Holland
De Triple HQ is gelegen in het gezellige Alkmaar. De ligging is deel van ons DNA en is terug te zien in onze ‘Niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. Daarnaast worden wij niet chagrijnig van file naar het kantoor, want die is er eigenlijk nooit. Onze collega’s delen een passie voor technologie en hebben de intrinsieke motivatie om waardevolle, mooie producten te ontwikkelen.

Overal waar je kijkt zijn gadgets en objecten waar menig techie warm van wordt en in de pauze zie je collega’s samen een potje gamen of pingpongen. Deze playfullness is een verweven factor van onze cultuur. Zo bouwden wij tijdens de Covid-19 pandemie ons kantoor na in Virtual Reality, inclusief easter eggs en games. Daarnaast is vrijheid ook van belang voor ons. Vrijheid om je eigen werkmethodes bepalen, nieuwe technieken te ontdekken en je dromen na te jagen. Zo zijn immers de meeste van onze producten en bv’s begonnen.

De leuke extra’tjes van stagelopen bij Triple:

🚀 Ruimte om je zelf te ontwikkelen door middel van toffe (klant)projecten en 1op1 begeleiding van onze Triple-buddies
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.
🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.
🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?
📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.
💰 En natuurlijk ontvang je ook nog een lekkere stagevergoeding van ons!

Details

Plaatsingsdatum
15 aug 2023
Salaris range
-
Plaats
Alkmaar
Dienstverband
Stage
Aantal uren
40 uur