Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage Creative Technology / Development (AR & VR) bij Boldly-XR

Breda
40 uur

Wil jij tijdens je stage aan de slag gaan met de nieuwste technieken op het gebied van Augmented Reality en Virtuality Reality? Wil jij leren hoe je middels technologie een klantbeleving kan neerzetten met voor de klant nog onbekende mogelijkheden? Dan ben je bij Boldly-XR aan het juiste adres!

Vanaf augustus/september 2023 zijn wij op zoek naar meewerkstagiair(e) op het gebied van Creative Technology!

Wat ga je doen als stagiair(e) Creative Technology bij Boldly-XR?

Bij Boldly-XR verwonderen we de klant hoe we middels technologie een klantbeleving kunnen neerzetten met voor hen onbekende mogelijkheden. Dit kan op ontzettend veel manieren, en tijdens een stage bij Boldly-XR zal het zeker niet maar bij één manier blijven waar je kennis van zal oppikken. In het begin krijg je uitgebreid de tijd om verschillende skills te ontwikkelen, welke je daadwerkelijk in mag gaan zetten voor klanten. Voorbeelden waar jij je mee bezig gaat houden zijn 3D modelleren, Snapchat filters maken, VR omgevingen inrichten, gamification toepassen en/of experiences uitdenken. Het enthousiasme voor hetgeen waar je aan werkt, niet alleen vanuit jou maar juist ook vanuit alle betrokkenen, zorgen voor een extra drive en motivatie. Je leert ontzettend veel omdat je bij verschillende projecten betrokken zult worden. Alleen al de stand ups in de ochtend leren je van alles bij!

Wie is Boldly-XR?

Boldly-XR werd geboren in 2018. Het is altijd ons doel geweest te verwonderen. Dit doen we door nieuwe technologieën onder de knie te krijgen en die in te zetten om de doelen van onze klanten te realiseren. We vinden het leuk te vernieuwen, een andere aanpak van hetzelfde liedje te laten zien. Alles om de uiteindelijke gebruiker dat ‘wow’ gevoel te geven

Wat heb ik nodig als stagiair(e)?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, opleiding in de richting van Informatica, Software, ICT, Game Development of Creative Technology;
  • Je hebt interesse in de combinatie tussen technologie en de digitale werkelijkheid;
  • Drive om te leren en, nog belangrijker, jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat heeft Boldly-XR jou te bieden?

  • Werken met de nieuwste technologieën binnen AR, VR, 360 Capture, Interactieve installaties & Product visualisaties;
  • Stage lopen in een klein team waarin iedereen gek is op de nieuwste technieken;
  • Een stagevergoeding van €450 per maand;
  • Verzorgde lunch en in de pauze pingpongen of lekker naar buiten;
  • Mogelijkheid om 2 keer per week deel te nemen aan een bootcamp;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels met bier van eigen tap.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Amandine door te appen of bellen naar 06-14339916 of stuur een mailtje naar careers@handpickedagencies.com.

Details

Plaatsingsdatum
12 mei 2023
Salaris range
- 450
Plaats
Breda
Dienstverband
Stage
Aantal uren
40 uur