Stage (content)design

160 uur
Iemand die net zo graag een platform ontwerpt als een snelle animatie voor social maakt.

Jij ziet wat mooi is. En op je studie leer je om ook zelf mooi werk te maken. Zodat anderen met open ogen jouw mooie werk kunnen bekijken, bewonderen en ermee interacteren.

Jij ziet wat mooi is. En op je studie leer je om ook zelf mooi werk te maken. Zodat anderen met open ogen jouw mooie werk kunnen bekijken, bewonderen en ermee interacteren.

Dit ga je doen

Binnen Kaliber doe je ervaring op door samen met de andere ontwerpers te werken aan al onze projecten. Allemaal? Ja, er is maar weinig waaraan geen designer te pas is gekomen.

Als onderdeel van dat team help jij mee om werk van Kaliber te maken. Mooi werk dat het probleem van de opdrachtgever oplost, opvalt en waar je met trots over kan vertellen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van een interactieve kaart voor het Spoorwegmuseum, een tour door Bieb Neude en illustraties en animaties voor de Rabobank. Of samen met andere ontwerpers werken aan de doorontwikkelen aan het prijswinnende careersplatform van bol.com. Of juist aan de video waarmee we dat platform in de spotlights zetten. Behoorlijk veelzijdig dus.

Kaliber in het kort

Kaliber is een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. We weten wat er kan, maar vooral wat er werkt. Samen met o.a. developers, designers, strategen en marketeers werken we vanuit ons clubhuis aan intensieve interactie. Dat doen we grote merken als bol.com, Rabobank en Jumbo. Maar ook voor Utrecht’s finest zoals het Spoorwegmuseum, Bieb Neude en het nijntje museum.

Ons werk is divers. We maken campagnes, bouwen platformen, creëren creatieve content en buigen ons over de data. Maar dat zijn slechts de middelen om het doel te bereiken: mensen iets laten voelen. Ze aanzetten tot actie. Met de juiste boodschap, op de juiste manier gebracht. Zodat je mensen niet alleen in het hoofd, maar vooral in het hart raakt.

Bekijk de hele vacature op https://werkenbij.kaliber.net/stage-content-design

Details

Plaatsingsdatum
24 dec 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160 uur