Stage Conceptteam

160 uur
Duo dat samen mooi werk wil maken 

Jullie zitten nog op de opleiding maar weten al wel dat jullie samen mooi werk willen maken. Werk dat opvalt. Iets waar je met trots over kan vertellen. En iedereen die het gezien heeft ook. Mooi, dat is precies wat wij ook willen.

Dit gaan jullie doen

Je wordt onderdeel van het team dat binnen Kaliber de problemen van opdrachtgevers oplost met slimme en creatieve concepten. We gaan je niet helemaal in het diepe gooien, maar je krijgt wel alle ruimte om aan briefings en concepten te werken.

Het team waar je in komt zorgt erbij bijvoorbeeld voor dat notarissen trots worden op het vak, helpt om poortwachters te zoeken voor de bank en bedenkt de Bitterbel waarmee je snel bitterballen kunt bestellen als op het terras zit. Belangrijk werk dus. Als duo gaan jullie helpen bij dit werk; van onderdelen van een campagne tot interactieve installatie of slimme inhaker op social.

Kaliber in het kort

Kaliber is een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. We weten wat er kan, maar vooral wat er werkt. Samen met o.a. developers, designers, strategen en marketeers werken we vanuit ons clubhuis aan intensieve interactie. Dat doen we grote merken als bol.com, Rabobank en Jumbo. Maar ook voor Utrecht’s finest zoals het Spoorwegmuseum, Bieb Neude en het Nijntjemuseum.

Ons werk is divers. We maken campagnes, bouwen platformen, creëren creatieve content en buigen ons over de data. Maar dat zijn slechts de middelen om het doel te bereiken: mensen iets laten voelen. Ze aanzetten tot actie. Met de juiste boodschap, op de juiste manier gebracht. Zodat je mensen niet alleen in het hoofd, maar vooral in het hart raakt.

 

Bekijk de hele vacature op https://werkenbij.kaliber.net/stage-conceptteam

Details

Plaatsingsdatum
24 dec 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160 uur