Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage Communicatie

Alkmaar

We are Triple

Wat ga je doen?

Als Communicatie Stagiair(e) ga je veel meer dan het plaatsen van een Instagram post. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bedenken en uitvoeren van gave communicatie concepten om Triple op de kaart te zetten voor zowel potentiële collega’s als klanten.

Samen Fleur (Communicatie Medewerker) en Dave (Online Marketeer) buig je over nieuwe interne en externe communicatie acties. Als Communicatie Stagiair(e) bij Triple kom je terecht in een stage met veel afwisseling. Je krijgt hierin een breed takenpakket waarin jij de ownership neemt op verschillende kanalen.

Zo zorg jij ervoor dat onze communicatie doelgroep weet te enthousiasmeren en inspireren via social media en content marketing. En denk je mee hoe we nieuw talent kunnen overtuigen om bij Triple te werken.

Naast het beheren social media en ondersteuning op content marketing ben je ook verantwoordelijk voor de interne communicatie, van het schrijven van de interne nieuwsbrief, het bijhouden van de interne app tot het organiseren van (wekelijkse) events. Dankzij jou zijn alle 300 collega’s altijd op de hoogte van wat er speelt.

 

Wie ben jij?

Je droomt in TikToks, communiceert in stickers, Instagram heeft geen geheimen voor je en LinkedIn is je beste vriend. Omdat je in een klein team werkt, is het belangrijk om zelfstandig te zijn. Je bent assertief, leergierig en creatief.

Verder heb je digitaal DNA en begrijpt onze branche en bent op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van digital óf je bent bereid om je hier volledig in te verdiepen.

 

Functie-eisen

  • Je volgt (bij voorkeur) een relevante HBO-studie en bent op zoek naar een meewerkstage;
  • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands als in het Engels en met goede writing skills heb je een dikke pré te pakken;
  • Ervaring met Adobe CS/Photoshop/Illustrator/InDesign of Sketch is een pré maar niet noodzakelijk.

 

Wat bieden wij?

Bij Triple krijg je als Communicatie Stagiair(e) de mogelijkheid om je te ontwikkelen en mee te werken leuke projecten. Uiteraard krijg je een passende stagevergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is bovendien goed te bereiken met het OV, fiets en auto. Je komt terecht op de marketing afdeling waar, naast werk, veel aandacht aan gezelligheid wordt besteed.

Details

Plaatsingsdatum
02 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Alkmaar
Dienstverband
Stage