Stage Backend Development

Amsterdam
40 uur

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

Wat ga je doen?

Als backend developer stagiair kom je te werken bij de beste mobile agency van Nederland en maak je deel uit van ons backend team. De backend applicaties vervullen een belangrijke rol in het geschikt maken van data om te ontsluiten naar mobiele apps. Naast de ontwikkeling van webapplicaties en API’s houd je je bezig met het dichten van de kloof tussen ontwikkeling en uitwerking.

De backend systemen bij M2mobi kun je zien als ‘information hubs’. Deze hubs verzamelen en verwerken data van veel verschillende bronnen. Bij een vliegveld kun je denken aan data over de bagageafhandeling, vluchtgegevens en het weer. Daarnaast zorgen deze hubs er voor dat de data op een efficiënte manier tussen de mobiele applicaties en API’s geleid worden.

Je werkt samen met de backend developers aan verschillende projecten en helpt mee met het onderhouden van bestaande projecten. Maar je bouwt ook mee aan nieuwe projecten.

Daarnaast werk je samen met onze Android & iOS developers en QA engineers in teams met wisselende samenstelling.

Wat kun je verwachten?

  • Je gaat aan de slag voor verschillende klanten en diverse projecten
  • Je maakt kennis met de SCRUM-methode
  • Je ontwikkeld op een Test Driven (TDD) manier
  • En je helpt mee met het opzetten, onderhouden en monitoren van onze 50+ servers

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren.

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

Details

Plaatsingsdatum
20 okt 2021
Salaris range
400 - 0
Dienstverband
Stage
Aantal uren
40 uur