Stage Backend Developer

Wat ga je doen?

Als Backend developer stagiair kom je te werken bij de beste mobile agency van Nederland en maak je deel uit van ons backend team. De backend applicaties vervullen een belangrijke rol in het geschikt maken van data om te ontsluiten naar mobiele apps. Naast de ontwikkeling van webapplicaties en API’s houd je je bezig met het dichten van de kloof tussen ontwikkeling en uitwerking.

 

De backend systemen bij M2mobi kun je zien als ‘information hubs'. Deze hubs verzamelen en verwerken data van veel verschillende bronnen. Bij een vliegveld kun je denken aan data over de bagageafhandeling, vluchtgegevens en het weer. Daarnaast zorgen deze hubs er voor dat de data op een efficiënte manier tussen de mobiele applicaties en API's geleid worden.

 

Je werkt samen met de backend developers aan verschillende projecten en helpt mee met het onderhouden van bestaande projecten. Maar je bouwt ook mee aan nieuwe projecten.

Daarnaast werk je samen met onze Android- & iOS- developers en Quality engineers in teams met wisselende samenstelling.

 

Wat kun je verwachten?

– Je gaat aan de slag voor verschillende klanten en diverse projecten

– Je maakt kennis met de SCRUM-methode

– Je ontwikkeld op een Test Driven (TDD) manier

– En je helpt mee met het opzetten, onderhouden en monitoren van onze 50+ servers

 

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren.

 

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

 

Interesse? Leuk!

Wil jij je backend skills verder ontwikkelen en vanaf september 2020 als stagiair bij ons aan de slag?

Dan maken wij graag kennis met jou. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

 

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Details

Plaatsingsdatum
25 jun 2021
Dienstverband
Stage