Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage back-end development (MBO of HBO)

Kampen
160-180 uur

Wij zijn Mooore Digital en wij bouwen sterke e-commerce landschappen voor onderscheidende merken en organisaties. Dit doen we met veel kennis van UX design, integraties, (Magento) development en (headless) front-ends.

De mogelijkheid om te reageren op deze stageplek is tot 14 juni. Daarna zullen we de beste motivaties selecteren en kandidaten uitnodigen.

Ben je op zoek naar een stageplek als back-end developer vanuit de MBO opleiding applicatie-ontwikkeling of HBO opleiding Software engineering (ICT), wil je uitgedaagd worden en is de ontwikkeling van je kwaliteiten als professional een belangrijke focus voor je? Dan is deze stageplek een interessante plek voor jou.

We zijn op zoek naar studenten die denken dat ze al wel redelijk wat technische bagage hebben, maar deze kennis ook graag in de echte praktijk in toepassing brengen. Dat betekent dat je al redelijk je mannetje/vrouwtje staat, maar dat je ook nieuwsgierig bent naar hoe het zal gaan als je in projecten mag functioneren en hoe je je staande houdt ten opzichte van andere professionals.

Als het gaat over ontwikkeling van stagiairs en jonge professionals dan zijn we trots op wat we bereiken en hoe men zich over het algemeen bij ons ontwikkelt. We kunnen zeggen dat we vaak aan toppers werken en ook nu zoeken we dus weer iemand die de ambitie heeft om ver bovengemiddeld te zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn Mooore Digital en je kunt ons kennen als gewaardeerd digital agency werkzaam voor een aantal bekende en minder bekende klanten, waarbij we gespecialiseerd zijn in het werken voor zogenaamde “brand owners”, wat wil zeggen dat we werken voor merken die hun producten bedenken, ontwikkelen en produceren.

We zijn een middelgroot professioneel team van designers, front-end developers en back-end developers, gespecialiseerd in E-commerce development wat inhoudt dat we aan grotere e-commerce landschappen ontwikkelen en we zowel specifiek maatwerk als complete systemen (Magento) ontwikkelen. Dit doen we met zo’n 20 man/vrouw en we laten onszelf graag aanvullen met een aantal goede partners op het gebied van online marketing, hosting en logistiek.

We zijn gevestigd op een prachtige centrale en uitstekend bereikbare plek in een heerlijk kantoor met bijzonder gedreven collega’s, uitzicht op de IJssel, een speciaalbier-café op rol-afstand, en dat dan op 5 minuten loopafstand van het station, dichtbij Zwolle, Dronten, Emmeloord.

 

Hoe ziet je stage back-end development eruit?

In de eerste plaats volg je dus een HBO óf een MBO opleiding, voor beide opleidingen geldt dat we je goed kunnen ontwikkelen en zo werken we samen met het Windesheim, het Deltion College en soms de Friesche Poort; als MBO-er leer je op hoogstaand niveau programmeren en als HBO-er vragen we je om jezelf ook het op gebied van ontwerp te ontwikkelen en leer je ook bedrijfsprocessen te analyseren om de juiste applicaties te ontwikkelen. Als stagiair of afstudeerder ben je zoveel als mogelijk lid van ons team, maar richten we je activiteiten wel in op jouw ontwikkeling tot zelfstandig “young professional”. Je activiteiten en opdrachten voer je uit in samenwerking met je collega’s of met onze partners.

Tijdens je stage ben je bezig met interne projecten, ontwikkelingen en eventueel zelfs betrokken bij het (door)ontwikkelen van de e-commerce applicaties van onze klanten. Hiervoor ontwikkel je maatwerk applicaties in diverse programmeer-talen en verdiep je je in R&D projecten. Je doet daarnaast ook configuraties voor Continuous Integration en Continuous Delivery (CI/CD).

Binnen je stage krijg je, als je dat graag wilt, ook altijd gelegenheid om een rode draad aan te brengen aan de hand van een project wat je zelfstandig in je stageperiode uitwerkt.

Hoe ziet je dag eruit?

Een dag als stagiair back-end development is zelden hetzelfde, maar een aantal onderdelen kom je regelmatig tegen. Je ontwikkelt regelmatig kleine features voor echte klanten, neemt deel aan pair programming sessies waarbij je leert van collega’s, je leert werken volgens de Scrum Methodiek en neemt deel aan trainingen en interne events gericht op onze ontwikkeling.

Waarom stage lopen of afstuderen bij ons?

 • Een bijzondere werkomgeving op een historische plek;
 • Goed bereikbaar kantoor op 5 minuten lopen van het centrale station in Kampen, 10 minuten van Zwolle (ook vanuit Flevoland of Friesland zijn we uitstekend bereikbaar);
 • Uitgebreide gelegenheid om veel te leren op je toekomstige vakgebied;
 • De visie om te focussen op je talenten ipv taken;
 • Een prettige werksfeer met bijzonder leuke collega’s;
 • De kans om jezelf een vaste plek in het team te verwerven. We zijn altijd geïnteresseerd om meer leuke en gedreven collega’s aan boord te krijgen;
 • Een meer dan uitstekende stage- en reiskostenvergoeding;
 • De kans om, voordat je stage komt lopen, gewoon eens mee te kijken. Vrijdagmiddag vrije inloop of gewoon een hele dag of week, wat je maar wilt.

Wat wij vragen:

 • Beschikbaarheid voor minimaal 4 maanden;
 • HBO- of MBO-opleiding ICT;
 • Proactieve werkhouding, talent en leergierigheid zijn handig, maar drive is alles;
 • Taalbeheersing: je spreekt en schrijft de Nederlandse taal goed en volledig;
 • Je hebt de absolute ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een waardevolle collega en bovengemiddelde professional op je vakgebied.

Deze plek als stagiair back-end development concreet maken?

Stuur een korte maar krachtige motivatie en je c.v. naar aandeslag@mooore.nl of nodig jezelf uit om gewoon eerst eens vrijblijvend kennis te maken. Heb je nog vragen over deze vacature of zie je andere mogelijkheden om van toegevoegde waarde te zijn? Mail ons gerust of bel ons via 038-8200270 en vraag naar Dennis of Maarten!

Details

Plaatsingsdatum
20 mei 2022
Salaris range
200 - 250
Plaats
Kampen
Dienstverband
Stage
Aantal uren
160-180 uur