Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Solutions Architect

40 uur

We are Triple

WAT GA JE DOEN?

Als Solution Architect bij Triple ben je de verbinding tussen de business en tech. Je zult veel samenwerken met zowel de klant als onze andere architecten om een goed beeld te schetsen van de klant-vraag en wens. Met deze informatie ga je de beperkingen en mogelijkheden van de mogelijke Solutions analyseren. Hier houd je rekening met eventuele beperkingen en mogelijkheden van de systemen die de klant al heeft geïmplementeerd. Heeft de klant bijvoorbeeld al AWS-omgevingen draaien? Of draait de klant toch nog bare-metal en is het noodzakelijk om naar de Cloud te migreren? Inhoudelijk gaat het vaak om oplossingen die bestaan uit API Management, development van backend API’s & frontend applicaties.

Je legt de mogelijkheden versimpeld uit aan de business en vertaalt dit naar concrete oplossingen. Het opstellen en uitwerken van de technische plannen & flow charts voor offertes is ook een groot onderdeel van jouw werkzaamheden. Je briefed de developers over de gekozen oplossing, en begeleid het development traject.

WIE ZOEKEN WIJ?

Onze nieuwe collega is ijzersterk in de communicatie, zowel naar developers als C-level. Idealiter ben je iemand die analytisch is ingesteld; je neemt de tijd om eerst de documentatie te lezen, voordatje aan de slag gaat. Je hebt door de jaren heen veel kennis opgebouwd van zowel ‘Dev als Ops’. Je kunt een onderbouwde keuze maken voor een Cloud-solution als voor een Hybride of Native (mobile) oplossing.

Daarnaast pas je ‘gewoon lekker bij Triple’. We zijn een nuchter Alkmaars bedrijf waar we het met zijn allen doen. Je adviseert en stuurt vanuit inhoud en kennis, niet vanuit positie. Jouw collega’s verwachten daarnaast dat je een visie en mening hebt over waar de technologie naartoe gaat. Je staat open voor discussie en verandering wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen maar er is natuurlijk alle ruimte om zelf ook met ideeën te komen.

WAT BEZIT JE AL?

  • Bewezen HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring als Tech Lead of Architect;
  • Affiniteit met Mobiel en Multimedia;
  • Kennis van Infrastructuren (Cloud);
  • Ervaring met CIAM en een development achtergrond is mooi meegenomen;
  • Uiteraard spreek en schrijf je moeiteloos Engels en Nederlands.

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van Video, Back-end, Front-end en Mobile Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, UX/UI Design, Strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 190’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.

Details

Plaatsingsdatum
13 jan 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur