Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Software Tester Mobiel

Amsterdam
40 uur

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

Met de recente fusie van Move4Mobile en M2mobi hebben we de grootste mobile agency van Nederland gecreëerd met kantoren in Amsterdam en Zwolle. Het gezamenlijk portfolio bevat grote klanten als Quintet Private Bank, G-Star, ENGIE, Rabobank, Timing, Univé, Ahold, SNS en internationale vliegvelden als die van Hong Kong en Dallas Fort Worth Airpor

Wat ga je doen?

Als Software Tester Mobiel ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit die M2mobi levert. Geen enkele app zal naar de store gepusht worden zonder goedkeuring van jou en het Quality Assurance (QA) team. Samen met onze ontwikkelaars zorg je ervoor dat de apps die M2mobi ontwikkelt voldoen aan de door ons gestelde hoge kwaliteitseisen.

Dagelijks ben je bezig met het op gestructureerde wijze uitvoeren van functionele en technische tests. Hierbij valideer je of een design correct is geïmplementeerd, of data goed is verwerkt en of alle mogelijke error cases op correcte wijze worden afgehandeld. Jij bent onze expert en de link tussen alle stakeholders die betrokken zijn bij het maken van onze apps.

Daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van onze test werkzaamheden. Dit alles om onze klanten en hun gebruikers een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.

Gedurende de realisatie van de verschillende projecten bewaak je de kwaliteit en de gekozen oplossingen die je samen met je team hebt besproken. Je neemt actief deel in de scrum teams om die te kunnen ondersteunen en te voorzien van jouw expertise, inzichten en feedback op de verschillende projecten.

Kortom, jij hebt gedegen kennis van mobile testing voor meerdere native platforms, van user experience en van kwaliteitsbeheer van mobile apps.

Lees hier de blog van Mark over zijn rol als Software Tester.

Wat voor collega ben je?

Als Software Tester Mobiel haal je een kick uit het verbeteren van de kwaliteit van apps en het creëren van de optimale user experience. Jij gaat door waar anderen stoppen en bent scherp op bugs vinden die anderen over het hoofd hebben gezien.

Daarnaast ben je communicatief vaardig, laat je je mening horen en ben je gewoon een hartstikke leuke collega. Je bent prettig in de omgang en je proactieve houding helpt je om zaken voor elkaar te krijgen.

Wij zoeken iemand die:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding heeft
  • Ervaring heeft met mobile app testing en bij voorkeur ook met geautomatiseerd testen
  • Bugs en probleem scenario’s goed kan beschrijven en hierin gestructureerd werkt
  • Communicatief vaardig is in zowel Nederlands als Engels

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Ondersteuning van jouw liefde voor techniek en je vakgebied, denk aan het bezoeken van events en persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding
  • Waanzinnig kantoor in de Amsterdamse Houthavens bij een jong en informeel bedrijf

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

Plaatsingsdatum
22 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur