Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Social advertising specialist

Amsterdam
32-40 uur

wij ontwerpen en optimaliseren online verkoop

Ben jij een ervaren social advertising specialist en wil je het online succes van klanten zoals het Van Gogh Museum, HEMA en InShared vergroten met social media-campagnes en marketingstrategieën? Dan ben jij op zoek naar Bikkelhart – en wij naar jou!

Bij Bikkelhart werk je met interessante toonaangevende klanten als InShared, Engie, GoodFuel, Pathé en Van Gogh Museum. Daarnaast werk je met leergierige slimme collega’s die allemaal vol passie gedreven zijn in hun vak. Door te sparren en kennis te delen leer je van elkaar. Je adviseert onze klanten en prospects over het verhogen van kwalitatieve bezoek voor hun online domeinen.

Wat ga je doen als social advertising specialist

Espresso, cappuccino of gewoon zwarte koffie: bij Bikkelhart begint de dag vaak met een bakkie. Het is vandaag vrijdag, dat betekent dat je de dag begint met het teamoverleg van Optimalisatie. Sebastiaan presenteert twee succesvolle testen die hij bij een klant heeft afgerond, en Kim vraagt het team mee te denken met een e-mailflow. Daarna ben jij aan de beurt, je laat aan het team zien hoe je een pakkende social advertising campagne hebt bedacht voor een klant. Na het teamoverleg duik je in Google Analytics om te kijken of je plan om meer traffic te generen voor een van onze klanten effect heeft.

12:00, tijd voor de lunch! De vrijdag staat bij Bikkelhart beter bekend als TP Friday, vernoemd naar de populairste lunchoptie: Turkse pizza. Werk je vandaag vanuit huis, dan moet je het doen met wat er in je koelkast te vinden is. 😉  Na de lunch haak je een designer aan voor een korte brainstorm om na te denken over verschillende afbeeldingen voor een A/B-test op social media. In de middag ga je aan de slag om aan de hand van audiences de budgetten van een social campagne opnieuw in te delen. Je stemt af met de klant, en zet de campagnes na een laatste check direct live.

Wie zoeken we?

Details

Plaatsingsdatum
26 sep 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur