Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Sitecore Developer

Amsterdam
32-40 uur

Wij zijn iO: een groeiend team van talent dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie, marketing en technologie werken we samen met onze klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.

Als Sitecore Developer werk je voor bedrijven als Knab, De Goudse Verzekeringen en Aruba Bank van strategie tot oplevering aan webapplicaties met honderdduizenden gebruikers. En dat niet alleen, je pakt ook de optimalisatie en doorontwikkeling op. Zo bouw je samen met je team een duurzame relatie met de klant op.

Bij onze klanten gaat het om zoveel meer dan een platte, corporate website zonder mijn-omgeving. Je wordt geconfronteerd met privacy, dataveiligheid en strenge overheidseisen die niet overeenkomen met wat onze klanten en eindgebruikers willen. Binnen die spanningsvelden ga je voor persoonlijke service, veiligheid en comfort in het online regelen van geldzaken en verzekeringen.

In welk team je gaat werken? Dat weten we nog niet. Afhankelijk van hoe jij als persoon bent, kijken we welk team het beste bij je past. Je ziet je collega’s immers vaker dan je familie en vrienden. Daarom vinden wij de persoonlijke klik met je team het allerbelangrijkst.

Als Sitecore Developer sta je dagelijks in nauw contact met andere teams. Je denkt mee over alle stappen van het proces en helpt klanten optimaal gebruik maken van de contentmanagement mogelijkheden en de marketingfuncties door te vertrouwen op je Sitecore kennis. Jij voorziet telkens andere functionaliteiten, afhankelijk van wat er nodig is om de klant echt te helpen. Er is dan ook geen beter persoon dan jij om een aanspreekpunt te zijn voor je team en je klanten.

Details

Plaatsingsdatum
02 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur